Astăzi (17 august 2015)… mă frământă o dilemă existenţială. Obsedată de gândul că sunt prea slabă pentru a putea stăpâni un câine cum e Bruno, în ultimul timp am mâncat de parcă venea sfârşitul lumii. Rezultatul? Rochia cu care plănuiam să mă îmbrac la nunta prietenilor noştri stă fix pe mine. Mă întreb dacă să intru la cură de slăbire în aceste ultime zile sau să îmi aleg altă rochie. Desigur, este o întrebare la care ştiu deja răspunsul, undeva în adâncul sufletului meu. Îmi place atât de mult rochia, încât nici o cură nu mi se va părea greu de ţinut. Problema este că deja mi s-a făcut foame. :)

Mă gândesc… la cei care se plâng că lumea face chestii extrem de intime “în cerc”, în vreme ce şi ei fac fix acelaşi lucru, deşi nu îşi dau seama sau nu vor să recunoască.

Sper… să mă pot dezvăţa de obiceiul de a citi bloguri care pentru mine, personal, nu au nici o relevanţă, chiar dacă alţii le ridică în slăvi sau dacă autorii lor îşi agaţă singuri medalii la gât. Până la urmă, cele mai bune bloguri sunt cele care îmi plac mie, nu?

În casă… reuşim zi de zi să cumpărăm cu cel puţin o pâine în plus faţă de cât ar fi necesar. Excepţie fac zilele când cumpărăm prea puţină. :D

Pisicile mele… sunt iar agitate şi rele. Îşi apără teritoriul cu o ferocitate pe care o credeam tipică doar câinilor de pază.

Câinele meu… abia aşteaptă să îi mai fac nişte fotografii în natură.

Prin Ploieşti… se caută persoane interesate să adopte o pisicuţă gri tigrat. Are aproximativ o lună, e curioasă, jucăuşă şi drăgăstoasă.

Prin blogosferă… rusoaica pune întrebări în legătură cu capătul de drum.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… mai e cumva cazul să spun că singurele mele planuri sunt în legătură cu somnul care îmi lipseşte?

Un citat/proverb favorit… “Nu promite când eşti fericit, nu răspunde când eşti nervos, nu lua decizii când eşti trist.” Dacă fiecare dintre noi ar urma aceste sfaturi, Pământul ar fi un paradis.

O fotografie preferată…, bună de ilustrat jurnalul de femeie simplă? Tatăl meu, privindu-mă dintr-o poză veche, pătată, ruptă.

tata 3