Skip to main content

Jurnal de femeie simplă 77 – Block direct

Astăzi (15 iulie)… am un program foarte încărcat, dar deloc obositor (sper). Prima parte a zilei o voi petrece cu mama pe afară, la plimbare, iar în a doua parte voi mima că sunt gospodină.

Mă gândesc… şi râd la amintirea zilei de ieri. Dacă vreţi să aflaţi unde am fost invitată, clic aici pentru a citi despre o nouă prietenie pe facebook.

Sper… să nu mai întâlnesc bărbaţi plictisitori, care să nu fie în stare să lege două vorbe. Aveam unul în lista de prieteni de pe fb. “Buna dimi”, “Seara buna”, “Saru mana”, “Sa fi iubita”, “O zi super”, “Numai bine”, “Dimineata superba”… Până când a început să mă frece la icre cu apeluri pe fb. Block direct!

În casă… am petrecut ieri cea mai mare parte a zilei, cu ochii la toate acele like-uri ce nu conteneau să apară. Câte minuni poate face o pălărie roşie! :)))

Pisicile mele… au făcut praf scârţâietoarea în care este învelită maşina de spălat. Întreaga casă arată de parcă ar fi ninsă. Oricât aş curăţa, în urma mea domnişoarele gheruiesc iar şi iar. Astăzi scăpăm, căci urmează să o instalăm.

Câinele meu… a reuşit să îşi găsească tovarăş de joacă: un husky pe nume Ozzy, singurul care nu s-a speriat până acum de izbucnirile lui Bruno.

Prin Ploieşti… s-a întâmplat ca în ziua de 13 iulie să ia foc trei cisterne încărcate cu produse petroliere. Fumul gros care s-a ridicat în aer a întunecat cerul şi a băgat spaima în oameni. Nu e chiar uşor să trăieşti într-un oraş înconjurat de combinate şi rafinării. Orice bubuitură îţi face inima să o ia la galop…

incendiu fum la ploiesti

Prin blogosferă… o puteţi vota pe Ana-Veronica Mircea la categoria traducători. Ar fi un cadou drăguţ pentru ziua pe care tocmai şi-a serbat-o.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să mă pregătesc serios pentru întâmpinarea prietenilor care se întorc în ţară. Presimt că se va lăsa cu chefuri de pomină.

Un citat/proverb favorit… Pisicile rele să se spele, pisicile bune să se adune. 🙂

O fotografie preferată…

vienela-poza

Comments
 • Vero July 15, 2015 at 10:49 am

  Mulţumesc, Vienela 🙂

 • Radu July 16, 2015 at 4:23 am

  Gata votul! 🙂
  Să ştii că şi în Constanţa este o situaţie oarecum asemănătoare. Petromidia, portul, Oil Terminal ca să dau doar câteva exemple!

  • Vienela July 18, 2015 at 5:26 am

   Multumim!
   Da, sunt cateva zone in tara unde sabia e mereu deasupra capului…

 • TIPSYNEL July 17, 2015 at 8:39 pm

  Vizitai Veronicismele, votai si ma bag in seama cu mai multe cuvinte decat cel cu block-ul.
  Asa de lejer scrii si enumeri actiunile ce le ai ca simt o reala delectare cand te citesc! Chiar daca nu prea comentez, sa stii ca citesc ce scrii, nu prea am mai fost pe feisbuc sa dau si like, dar am sa revin…

  • Vienela July 18, 2015 at 5:31 am

   :))) Multumim frumos!
   In jurnal scriu intotdeauna mai lejer, pentru ca ma simt mai “acasa”. Bine, in mai toate articolele scriu ceea ce gandesc sau simt, insa aici e un pic altfel. Multumesc din suflet!

 • TIPSYNEL July 17, 2015 at 8:46 pm

  Vizitai Veronicismele, m-am intors ca sa ma bag in seama cu ceva mai multe cuvinte decat cel cu block-ul. Scrii cu lejeritate si enumeri stari emotionante, te citesc cu placere! Nu prea am mai folosit feisbucul ca sa dau laicuri dar bloguri sa stii ca citesc mai des, chiar daca nu comentez mereu…Sarut mana!

  • Vienela July 18, 2015 at 5:34 am

   Chiar mi-au lipsit acele like-uri… 🙂 Am peste 1400 de prieteni pe facebook. E greu sa ii urmaresc pe toti sau sa imi dau seama cand dispar, insa o mana de oameni imi e mai aproape si bag de seama cand cineva lipseste. 🙂
   Weekend placut!

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.