Astăzi (15 iulie)… am un program foarte încărcat, dar deloc obositor (sper). Prima parte a zilei o voi petrece cu mama pe afară, la plimbare, iar în a doua parte voi mima că sunt gospodină.

Mă gândesc… şi râd la amintirea zilei de ieri. Dacă vreţi să aflaţi unde am fost invitată, clic aici pentru a citi despre o nouă prietenie pe facebook.

Sper… să nu mai întâlnesc bărbaţi plictisitori, care să nu fie în stare să lege două vorbe. Aveam unul în lista de prieteni de pe fb. “Buna dimi”, “Seara buna”, “Saru mana”, “Sa fi iubita”, “O zi super”, “Numai bine”, “Dimineata superba”… Până când a început să mă frece la icre cu apeluri pe fb. Block direct!

În casă… am petrecut ieri cea mai mare parte a zilei, cu ochii la toate acele like-uri ce nu conteneau să apară. Câte minuni poate face o pălărie roşie! :)))

Pisicile mele… au făcut praf scârţâietoarea în care este învelită maşina de spălat. Întreaga casă arată de parcă ar fi ninsă. Oricât aş curăţa, în urma mea domnişoarele gheruiesc iar şi iar. Astăzi scăpăm, căci urmează să o instalăm.

Câinele meu… a reuşit să îşi găsească tovarăş de joacă: un husky pe nume Ozzy, singurul care nu s-a speriat până acum de izbucnirile lui Bruno.

Prin Ploieşti… s-a întâmplat ca în ziua de 13 iulie să ia foc trei cisterne încărcate cu produse petroliere. Fumul gros care s-a ridicat în aer a întunecat cerul şi a băgat spaima în oameni. Nu e chiar uşor să trăieşti într-un oraş înconjurat de combinate şi rafinării. Orice bubuitură îţi face inima să o ia la galop…

incendiu fum la ploiesti

Prin blogosferă… o puteţi vota pe Ana-Veronica Mircea la categoria traducători. Ar fi un cadou drăguţ pentru ziua pe care tocmai şi-a serbat-o.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să mă pregătesc serios pentru întâmpinarea prietenilor care se întorc în ţară. Presimt că se va lăsa cu chefuri de pomină.

Un citat/proverb favorit… Pisicile rele să se spele, pisicile bune să se adune. :)

O fotografie preferată…

vienela-poza