Astăzi (1 iulie 2015)… m-am decis să modific puţin formatul acestui jurnal în care constat că am scris deja 75 de file. Mă plictiseam vorbind despre ceea ce se întâmplă la mine în bucătărie şi cred că plictiseam povestind în două cuvinte despre hainele cu care eram îmbrăcată. Îmi e mai bine scriind despre ceea ce am văzut prin oraşul meu şi despre ceea ce mi-a plăcut pe bloguri, despre ceea ce visez şi despre ceea ce m-a distrat/enervat la animalele mele, despre ceea ce am citit şi despre ceea ce plănuiesc să fac pe viitor, căci toate astea despre mine vorbesc. 

Mă gândesc… la toţi curcubelaţii care se dau mari iubitori de libertate şi care până mai ieri îşi începeau propoziţiile cu “eu sunt un om tolerant, dar…”.

Sper… să putem termina de îmbinat piesele bibliotecii înainte de venirea în ţară a prietenilor noştri. Dacă nu reuşim, cu atât mai bine. Va avea Adi de muncă… :D

În casă… mi-am făcut un colţ al meu, plin de lucruşoare care îmi sunt dragi sau pe care le folosesc zilnic. Surprinzător sau nu, e singurul loc din apartament care arată întotdeauna de parcă abia a fost aranjat.

Pisicile mele… Ursula este mai schimbătoare decât vremea din această vară. Acum îi face nasul franjuri câinelui, acum îl spală din cap şi până în picioare (astăzi a fost surprinsă în timp ce îl spăla între picioare pe Bruno). Pufina s-a autoexilat în bucătărie, iar Miţi s-a autodesemnat străjer la graniţa dormitorului.

Câinele meu… cu blana ciocolată este puţin mai mare de vârstă decât am crezut iniţial. Dovadă stau cei trei deja patru dinţişori de lapte pierduţi zilele acestea. I-am trecut pe carnetul de sănătate ca dată a naşterii 1 ianuarie 2015.

Prin Ploieşti… copiii îşi fac propriile afaceri.

Prin blogosferă… am găsit câteva întrebări interesante, pe care mi-ar plăcea să le folosesc într-o zi, după ce voi găsi “victima” potrivită.

Ce cărți am mai citit… pentru vacanţa de vară i-am recomandat nepoatei mele Colţ alb. A citit la mine câteva pagini. M-am trezit prinsă în poveste, asă că după plecarea ei am recitit jumătate de carte. :)))

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să merg cu câinele la cabinetul veterinar pentru a vedea ce este cu umflătura care i-a apărut imediat după vaccin.

Un citat/proverb favorit… “În casa… poporului ar fi încăput lejer acea parte din popor care nu are măcar un carton sub care să se adăpostească. Ne plac oamenii, dar numai când se pot descurca singuri și când ne pot descurca și pe noi, nu-i așa?” – Vienela într-o altă filă de jurnal

O fotografie preferată… Şopârla de care eram atât de mândră până când am văzut la Doru alta. Mă fac eu mare (dacă nu în viaţa asta, sigur în următoarea) şi îmi cumpăr un aparat foto bun… :D

 soparla-4-1024x768