Astăzi (30 ianuarie 2015)… am scos din blogroll şi din lista de “prieteni” de pe facebook o doamnă despre care aveam o impresie bună până să intru pe blogul ei şi să văd că recomandă persoane care se leagă aiurea de bloggeri. Mă gândesc… să iau la verificat toate blogurile pe care le am în liste şi mă aștept/sper… să faceţi acelaşi lucru. Aleg să mă rup de toţi cei care încurajează un astfel de comportament în blogosferă. În blogroll ţinem oameni care scriu bine, oameni pe care îi citim, oameni frumoşi, ce merită a fi recomandaţi (cel puţin eu aşa am învățat… când mi-am deschis blogul). 

La capitolul recomandări vreau astăzi să le mulţumesc şi să le spun că rămân recunoscătoare… unor prieteni care au sărit imediat ce am cerut un strop de ajutor pentru un logo. Merci frumos, Iulian şi Alexandra!

Nu am ieşit pe afară… astăzi. În schimb, m-am distrat maxim în casă… privind cum pisicuţele mele încercau să înţeleagă ce era cu crapul imens ce se tot zbătea în bucătărie… Din el voi meşteri o delicatesă mai târziu puţin. :-P

În grădină… mi-ar plăcea să am (printre altele) o tufă de salvie, iar pe aleea spre casă multe micşunele. Undeva în spatele casei mi-ar plăcea să pot adăposti câini şi pisici, iar la umbra unui pom din grădină să îmi petrec verile citind. Poate că într-o zi voi reuşi să îl conving pe soţul meu că un schimb de case cu părinţii lui m-ar face fericită.

Eram îmbrăcată cu… frunze uscate, ascultam muzica stelelor şi alergam în gând după un vis greu de prins, pe care acum îl asociez unui citat preferat: “Idealurile se aseamănă cu stelele: nu le poţi atinge, în schimb te poţi orienta”. Captivată de silueta visului ce pluteşte în faţa mea, am plănuit pentru săptămâna viitoare… să îi acord mai multă atenţie.

Închei această pagină din jurnalul de femeie simplă cu o fotografie preferată… – brăţara mea by Alia.

bratara byalia