Un lucru planuit pentru saptamana viitoare… poate da peste cap un weekend sau il poate face sa para mai scurt. Al meu cu siguranta va fi placut, ceea ce va doresc si voua!

Mi-as dori ca astazi (17 octombrie 2014)… sa nu fiu nevoita sa ies afara… Sau sa fie putin mai cald, sa ma pot bucura de toamna castanilor.

In casa… avem centrala termica nou-nouta, cumparata la un pret putin mai mare decat estimasem initial. Imi vine sa o imbratisez … cu pentru caldura, insa nemontata e rece precum o statuie de marmura. :)

In gradina… se ascunde un melc. Ghemuit in casuta dungata, crezandu-se la adapost de orisice pericol, deschide televizorul si, tolanit pe un scaun in bucatarie…, rontaie la o frunza de salata.

Astept… momentul potrivit pentru a va arata niste poze cu mine imbracata cu… blugi mulati pe picior, pulover alb si tenisi. Deocamdata ele (pozele) exista doar in mintea mea… :D

Daca v-as spune ce muzica ascult acum… si ce mai mesteresc eu…, probabil nu m-ati crede, asa ca prefer sa pastrez tacerea.

Ce carti citesc zilele astea… Am o datorie la niste bloggeri. Sper sa va pot povesti curand despre cartile citite zilele astea si sa pot da mai departe una dintre cartile primite.

Am invatat… sa caut si sa gasesc rapid un citat/proverb favorit…, insa pentru astazi am ales sa va las cu un citat luat dintr-un articol participant la concursul pantofi de dama Lady-Shoes.

“Nu am reuşit niciodată să port toate perechile, însă eu îmi cumpăr în fiecare an destule perechi, iar dacă se întâmplă ca o pereche să-mi fie foarte dragă, atâta trag pe perechea până se rupe de tot.”

Ma gandescdaca sa mai pastrez sau nu in jurnalul de femeie simpla rubrica intitulata Sunt recunoscatoare… Imi da mereu batai de cap si ma face sa pierd timp pretios… :)

O fotografie preferata…, primita de la un baiat care isi spune Paul Muad’dib. Ochii albastri ai Dunelor

 lup dune