Astăzi (1 octombrie 2014)… ar fi distractiv să îi pregătesc soţului meu un La mulţi ani! nebunesc, dar sunt în pană de idei. Dacă îmi puteţi oferi sugestii înainte ca el să se întoarcă de la serviciu, vă rămân recunoscătoare. Focuri de artificii i-am dăruit acum doi ani, deci caut ceva nou. :)

Afară… nu cred că ies astăzi. Aştept curierul (a sosit între timp), aştept musafiri, aştept…

În grădină…, în casă… şi în bucătărie… mi-am tot pozat pisica zilele astea. Cea mai tare este fotografia în care mi se văd unghiile vopsite în verde, pe care nu am de gând să o fac publică.

Sunt îmbrăcată cu… haine de toamnă, plus pisică, plus clamă de păr.

Ce muzică ascult acum… aud cum fumul de ţigară îşi urcă inima arsă înspre cer tavan, în timp ce Anthony cântă I’m not here.

Ce cărți citesc zilele astea… aş fi preferat să citesc bloguri, dar nu mi-aţi recomandat prea multe.

Ce mai meșteresc eu… mă lupt cu nişte mori de vânt.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să fac sarmale.

Am învățat… mai uşor tabla înmulţirii decât citirea ceasului. :)

Sunt recunoscătoare… bunelor mele idei, celor de la Orkestra şi magazinului TinaR pentru tot ceea ce am primit astăzi. Mulţumiri şi de la Miţi pentru cutia uriaşă…

Mă gândesc… nu, nu cred că vreţi să ştiţi la ce mă gândesc.

Aștept/sper… ca cineva să pună ceasurile astea în ordine, ca să înţeleg şi eu pe ce lume trăiesc. În acest moment, la mine în casă sunt orele: 15,26; 13,55; 11,00; 13,26; 13,28.

Un citat/proverb favorit… “Calul acesta, Pegas, odraslă olimpiană, zbura fie-n Focida, pe muntele Parnas, în preajma lui Apolo, fie-n Beoţia, pe culmea Helicon, unde era-ngrijit de cele nouă muze, ca un fecior de zeu. Şi, lovind cu copita în stânci, pe Helicon, vijeliosul Pegas făcuse să ţâşnească un izvor: Hipocrene. La izvorul acesta veneau să-şi spele trupul şi să se-mprospăteze copilele lui Zeus cu voci melodioase, prea gingaşele muze, după ce dănţuiau pe verzile coline de-aici, din Helicon. Şi poate tot de-aceea plecau la Hipocrene poeţii din Elada şi, sorbind apa rece de la acest izvor, se socoteau pătrunşi de harul poeziei, al artei inspirate de cele nouă muze.” Prinderea calului înaripat Pegas, Legendele Olimpului

O fotografie preferată

calul inaripat pegas