Astăzi (5 august 2014)… m-au prins în toane bune nişte spameri, aşa că m-am jucat cu comentariile lor, ştergând linkurile şi scriind altceva.

Am început să scriu această pagină de jurnal ieri, dar dispariţia pisicii mi-a dat planurile peste cap. Nu vă miraţi de anumite neconcordanţe. 

Afară… nu am ieşit de câteva zile.

În grădină… să îmi spuneţi voi ce şi cum este…

În casă… parcă s-au dat lupte. A, chiar s-au dat. Miţi vs hârtia igienică, Miţi vs pixuri, Miţi vs şosete, Miţi vs lenjerie de pat.

În bucătărie… e cald.

Sunt îmbrăcată cu… prea puţine pentru a fi pomenite aici. :-P

Ce muzică ascult acum… Snoop Dogg.

Ce cărți citesc zilele astea… citesc doar bloguri. Vă sfătuiesc şi pe voi să treceţi pe la Iuliana, Kadia, Ana, Alma, SLVC, Zina, Alexandra, Simona.

Ce mai meșteresc eu… am reuşit, în sfârsit, să vopsesc oasele de peşte. În verde şi în culoarea vântului turbat. Ce voi face cu ele, habar nu am.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să lenevesc.

Am învățat… că oja care pe unghiile mele se usucă într-un sfert de oră, pe lăbuţa pisicii se usucă instantaneu.

Sunt recunoscătoare… soţului meu, care preferă să fugă singur la piaţă, decât să aştepte până mă spăl şi mă îmbrac.  :)

Mă gândesc… la persoana care a scris cândva pe facebook: ”Este foarte revoltant faptul ca se afiseaza postari pe care nu le-am facut, deci este si un pericol undeva.”

Aștept/sper… să mă pot decide până pe data de 15. Am citit şi recitit articolele scrise pentru concursul lunii iulie, însă nu aş putea spune care îmi place cel mai mult.

Un citat/proverb favorit… ”Toate generalizările sunt false, inclusiv aceasta.” Mark Twain

O fotografie preferată

timpul