Astăzi (29 iulie 2014)…, mâine și poimâine vă mai puteți înscrie în concursul lunii iulie, concurs ce are premii totale în valoare de 2450 lei. Nu vreți să ratați această șansă,nu? Poate vă atrage și provocarea mea

Afară… e vreme de stat în casă. :)

În grădina… unei prietene (de pe facebook) s-a rupt prunul sub greutatea fructelor.

În casă… parcă aș fi la o sală de net…

În bucătărie… eu gătesc, eu curăț, ei mănâncă…

Sunt îmbrăcată cu… tricou grena, pantaloni verzi, papuci albi, elastic negru de păr. Scrisesem prima dată elastic de păr negru, ceea ce era, desigur, fals.. :)

Ce muzică ascult acum… aud un tânăr țipând în telefon, probabil la iubita lui. “Nu mă interesează de alte persoane. Te interesează de alte persoane, stai cu persoanele alea!”

Ce cărți citesc zilele astea… Citesc mesaje… Oamenii îmi spun că au făcut ce i-am rugat, apoi statisticile spun că este doar parțial adevărat. Pe cine să cred?

Un pas mic pentru voi, un salt uriaș pentru mine! Dacă nu ați făcut-o încă, acum este momentul să intrați pe unul dintre linkurile din articole și să navigați pe acele site-uri vreme de 30-40 de secunde. Vă mulțumesc anticipat!

Made in Romania

Usa deschisa din(spre) Germania

Siguranta financiara

Cel mai plăcut ceas al zilei

Ce mai meșteresc eu… în gând, deja lucrez la geanta – sacoșă. În realitate, lenevesc cu spor.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să coc ardei, mulți ardei grași.

Am învățat… că banii schimbă omul.

Sunt recunoscătoare… celor care mi-au ascultat rugămintea și au intrat, pentru măcar 30 de secunde, pe linkurile din articolele pentru concurs.

Mă gândesc… deseori că altfel aș fi trăit dacă aș fi fost mai disciplinată, dacă aș fi făcut măcar jumătate din ceea ce mi-am propus, dacă nu aș fi preferat să lupt contra valurilor. Dar nu cumva m-aș fi plictisit de moarte?

Aștept/sper… să aflu cine se ascunde sub un anumit pseudonim în online, căci tare cunoscut îmi pare stilul… :)

Un citat/proverb favorit… ”Râzi, și lumea va râde cu tine; sforăie, și vei dormi singur.” Anthony Burgess

O fotografie preferată

sa ne clatim ochii