Astăzi (10 iunie 2014)… mă resimt după lunga plimbare de ieri. Picioarele sunt grele, spatele amorțit și dorul de ducă mai aprig ca oricând.

Afară…, tot ieri, am simțit cu adevărat că mi-a fost cald. Pentru prima dată în acest an. :)

În grădină… am admirat iarba, un copăcel și câteva flori. O alee îngustă, betonată, tăia curtea în diagonală. Am văzut cea mai simplă și mai drăguță casă, pe o stradă de la marginea de sud a orașului Ploiești.

În casă… este mult mai răcoare decât la alții, căci soarele bate în pereți doar la primele două ore ale dimineții.

În bucătărie… am făcut o prăjitură cu cireșe.

Sunt îmbrăcată cu… un tricou kaki, pe post de fustiță foarte scurtă. :-P

Ce muzică ascult acum… ceva rock, nu știu exact ce. Se aude din căștile copilului… Nu vreau să îmi imaginez cum ar fi să le pun la urechi. Am aflat: Godsmack – Keep away.

Ce cărți citesc zilele astea… Defăimarea lui Paganini, de A. Vinogradov.

Ce mai meșteresc eu… scot sâmburi din cireșe…

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să scriu, să visez, sa citesc…

Am învățat… că nu mereu eforturile ne sunt răsplătite.

Sunt recunoscătoare… celor care au inventat înghețata învelită în ciocolată.

Mă gândesc… la multele bloguri semi-anonime din online, ce ar merita să fie citite. Poate că voi face într-o zi o listă cu câteva dintre ele.

Aștept/sper… să îmi fac timp săptămâna luna anul acesta și să îmi scriu propria listă cu 100 de lucruri pe care aș vrea/ar trebui să le fac în această viață.

Un citat/proverb favorit… ”…un violonist care-și pierde vioara la cărți nu se mai poate numi artist; un violonist care-și vinde măreața-i artă pe arginți, risipindu-și talentul la târgul succeselor întâmplătoare, nu se mai poate aștepta la o primire caldă…” Așa gândise Fernando Paer până să îl cunoască pe Paganini…

O fotografie preferată

veioza