Astăzi (20 mai 2014)… am de pregătit un dosar, de făcut câteva cumpărături și de studiat cu atenție progrămelul în care s-a jucat aseară nepotul meu. Mai multe amănunte despre toate aceste activități, în zilele următoare, când va fi totul pus la punct.

Afară…, în fața blocului meu, apăruse acum câteva zile un dulău imens, mai mult ca sigur corcitură de husky cu ceva. Avea o privire tristă și se comporta ciudat. Mi-am imaginat că l-au speriat tunetele care se auziseră mai devreme. Se vedea clar că abia fusese periat; era masiv, bine îngrijit, frumos. L-am hrănit și i-am dat apă, apoi l-am urmărit, să văd ce face. A ales să plece și sper că știa drumul spre casă. M-am tot uitat de atunci prin cartier, dar nu l-am văzut.

În grădină… Grădina mi s-a mutat în casă. Pe lângă toate florile și floricelele pe care le-am cules eu, vazele mi s-au umplut de garofițe si albăstrele aduse de soțul meu.

În casă… nu voi sta prea mult zilele astea…

În bucătărie… am petrecut duminică mai mult de trei ore. Să vă fac în necaz, spunându-vă cât era de mare teancul de clătite pe care le-am făcut?

Sunt îmbrăcată cu… deocamdată în pijamale subțiri, de primăvară.

Ce muzică ascult acum… îmi cântă, doar în cap, un vers… ”i cry when angels deserve to die…”

Ce cărți citesc zilele astea… doar tutoriale găsite pe net, în legătură cu ceea ce mă interesează.

Ce mai meșteresc eu… legenda spune că am o mulțime de planuri în legătură cu meșteritul. Singura problemă este că de multe ori mă plictisesc înainte de a mă apuca de ele… :)

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să îmi rezerv o zi întreagă doar pentru verișoarele mele din Satu-Mare și Detroit.

Am învățat… că este absolut necesar să fac, din când în când, câte o curățenie serioasă pe facebook, dacă nu vreau să mă văd năpădită de tot felul de bălării cu care nu am nimic în comun. Cu această ocazie vreau să îmi rog prietenii să se abțină și să nu îmi mai trimită invitații la dat like paginilor care nu le aparțin și care mie nu îmi transmit nimic interesant.

Sunt recunoscătoareculegătorilor de cafea, pentru că îmi fac diminețile frumoase.

Mă gândesc… astăzi la Claudia și sper ca urarea mea să ajungă la ea. La mulți ani blogului tău! Este de o seamă cu al meu (ok, al meu este cu 9 zile mai bătrân, plus că are și postări mutate de pe primul blog), numai că noi nu am sărbătorit.

Aștept/sper… ca sâmbătă să nu mai plouă. Planul de săptămâna trecută, cu mersul la grădina zoologică, a căzut din vina ploilor care nu au vrut să se oprească la timp.

Un citat/proverb favorit… ”Fizionomie. Arta de a determina caracterul altcuiva după asemănările şi deosebirile dintre faţa lui şi a noastră, care este standardul de excelenţă.”

O fotografie preferată… cea pe care am încercat-o aseară pe vieneland și care s-a dovedit a fi prea mică pentru nevoile mele (sau poate nu m-am priceput eu).

floare tema