Astăzi (29 aprilie 2014)… presimt că va fi o zi tare lungă. Am o mulțime de planuri de dus la bun sfârșit, atât pentru casă, cât și pentru blogul doaronline. Sper să găsesc undeva energia necesară.

Afară… am senzația că nu se va mai încălzi niciodată.

În grădina… soacrei mele trăiau cândva niște gândăcei înfășurați în armură verde, o splendoare. La îndemnul unei bloggerițe, au fost răpiți de către doi copilași, urcați într-un borcan și duși la Ploiești.

În casă… este absolut necesar să fac puțină curățenie, dacă vreau să îmi mai găsesc vreun lucru.

În bucătărie… m-am răsfățat aseară. Aveam în congelator jumătatea unui pește care a cântărit la magazin 3-4 kilograme (acum era fără cap și coadă). Spre norocul meu, nici unul dintre băietii mei nu a vrut să mănânce, așa că am luptat singură și nu m-am lăsat până când nu l-am terminat.

Sunt îmbrăcată cu… pantaloni roz de casă, tricou alb și pulover în culorile vântului turbat (gri petrol, gri aproape alb, roz cu tente de gri).

Ce muzică ascult acum… este mult prea devreme pentru a asculta altceva în afară de tastele laptopului, în timp ce scriu pe blogul vechi, dar am în cap Belle, cântată de Garou, Daniel Lavoie și Patrick Fiori.

Ce cărți citesc zilele astea… spre rușinea mea, nu am citit nimic de câteva zile. Îmi sunt ochii prea obosiți și adorm ca un pui de găină, de cum mă bag în pat.

Ce mai meșteresc eu… și la acest capitol stau prost…

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să cheltui bani, mulți bani. Planurile sunt deja făcute, urmează doar să pun mâna pe ei. :)

Am învățat… nu, nu am învățat cum să le arăt oamenilor cât sunt de fericită că îi cunosc. Mulțumesc, Nina și Cristi!

Sunt recunoscătoare… tuturor celor care m-au sprijinit pe parcursul competiției la care am participat, fie că mi-au lăsat comentarii, fie că au dat like sau share articolelor mele. Vă mulțumesc din toată inima!

Mă gândesc… la o îndepărtată zi din viața mea, când aveam portofelul plin de valută, dar nu găseam unde să schimb, așa că am încheiat seara fără țigări, fără pâine în casă.

Aștept/sper… să aflu că astăzi nu mai sunt probleme la banca Transilvania, să îmi pot ridica banii.

Un citat/proverb favorit… ”La începutul fiecărei poezii eminesciene stă plantat câte un tei mai gros sau mai subțire, în funcție de câte strofe are poezia”. Perlă de la Bac

O fotografie preferată

Belle