Astăzi (22 aprilie 2014)… voi încerca să aflu ce buldozer mi-a trecut pe spate în timp ce dormeam, căci altfel nu îmi pot explica de ce m-am trezit cu durerea asta urâtă, din cauza căreia abia mă pot mișca. Sunt aproape anchilozată, dar dacă pot mișca mâinile pentru a tasta, restul nu contează. 

Afară… norii sunt albi cu tente de cenușiu. Dacă nu ar fi raza de soare care bate în monitor, aș crede că cerul se pregătește să ne trimită fulgi de zăpadă. Da, până când am terminat de scris, a dispărut și acea plăpândă rază de soare…

În grădină…, adică în singurul copăcel din fața blocului, au apărut primele frunze, care dau o notă de veselie peisajului văzut de la geam. Am căutat imagini pe internet și am aflat că acest copăcel cu păstăi lungi ar putea fi roșcov.

În casă… am toate geamurile deschise, paturile nefăcute și haine împrăștiate pe fotolii.

În bucătărie… sunt niște căni pe masă. Ne-am delectat cu un ceai aseară și nici unul dintre noi nu a catadixit să șteargă urmele.

Sunt îmbrăcată cu… pantalon albastru până la genunchi, cămașă albă fără mâneci, șlapi negri împrumutați de la Mihai.

Ce muzică ascult acum… trapul unui cal ce trece prin fața blocului, mașini ce gonesc și niște vecine care trag o bârfă mică pe scară.

Ce cărți citesc zilele astea… În căutarea timpului pierdut, Marcel Proust. Cum de am ratat până acum această carte? M-a cucerit de la primele rânduri.

Ce mai meșteresc eu… tocmai am terminat de cusut colțul unui buzunar de la o pereche de blugi negri. Fetelor, și soții voștri reușesc să descoasă tot ce poartă?

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să chefuiesc dacă prind vreun premiu la competiția care se va încheia în câteva zile. Mă puteți ajuta cu niște like și comentarii, vă rog?

A opta minune a lumii

Filmări cu Arabesque

Nu doar castorii construiesc

Femeia, boboc de floare

Arborele genealogic al ceasurilor

Vis și realitate

Am învățat… că sistemul de afiliere, cu un strop de noroc, îmi poate aduce aproape un pachet de țigări într-o lună. :D Poate că ar trebui să pun și pe acest blog un banner. Trebuie doar să mă decid dacă să fie spre îmbrăcăminte, bijuterii sau cărți. :)

Sunt recunoscătoare… Tocmai am câștigat 11,07 lei, pentru care îi mulțumesc persoanei ce a comandat o pereche de sandale cu platformă, intrând de pe bannerul plasat pe celălalt blog, doaronline. Voi nu aveți cumpărături de făcut? :)

Mă gândesc… la o altă cafea, pentru că prima nu a avut nici un efect. O clipă, să dau o fugă până în bucătărie. Am revenit rapid, după ce am încălzit ce mai era în cafetieră.

Aștept/sper… să se rezolve problema cu paypal-ul, să pot ridica banii adunați acolo. Nu știu cum am făcut contul, însă este nevoie să aștept 21 de zile pentru a pune mâna pe ei. Sper să nu se întâmple asta la fiecare tranzacție.

Un citat/proverb favorit… ”Poate că imobilitatea le era impusă lucrurilor din jur de certitudinea noastră că sunt ele și nu altele, de imobilitatea gândirii noastre în fața lor.” În căutarea timpului pierdut.

O fotografie preferată

fluturi