Astăzi (10 aprilie 2014)… am adormit la ora 4, m-am trezit la ora 7, am adormit la ora 11, 30, m-am trezit la 13, 30 și presimt că până pe data de 11 aprilie 2014 voi mai dormi de câteva ori. :)

Afară… plouă. Rucsacul băiatului meu stă la adăpost, uitat pe o banchetă într-un autobuz. Ploieșteni, dacă vedeți un rucsac gri, umplut cu un hanorac, un tricou, căști de telefon, parfum, buletin, legitimație de călătorie și alte asemenea nimicuri, să știți că îl așteptăm cu drag acasă.

În grădină… multe ciori stau pe gard, croncănind. Una chiar ieri mi-a făcut o diminadă la geam, așezată pe creanga ce îmi atinge geamul de la sufragerie.

În casă… paturile sunt nefăcute, din cauză că dormim pe rând, unii ziua, alții noaptea, unii din două în două ore…

În bucătărie… tronează în tavă un pește de 4 kilograme, un deliciu culinar, pe care aș fi în stare să îl devorez într-o clipită, dacă nu m-ar opri conștiința.

Sunt îmbrăcată cu… pantalon kaki, hanorac alb, clamă neagră în păr.

Ce muzică ascult acum

”Căci era unu Ionuț din Timișoara,

Ce dădea sfoară-n toată țara,

Că peste gard, vecinul s-a bășit

Și Ionuț ăla din Timișoara

e singurul ce-a mirosit”. :D

Ce cărți citesc zilele astea… de când m-am înscris la concurs, nu am mai deschis nici o carte. Scriu și iar scriu…

Ce mai meșteresc eu… îmi tot propun să meșteresc niște poze, să vă arăt ce am mai primit în ultimul timp, însă nu știu când le va veni rândul…

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să scriu în continuare advertoriale pentru acel concurs.

Am învățat… cum să conving copiii să își facă bloguri. Nepotul meu și-a făcut azi-noapte (motiv pentru care am stat cu el până la ora patru), nepoata mea îl va primi de la mine, gata făcut, la finele acestei săptămâni.

Sunt recunoscătoare… Lista cu persoanele cărora aș vrea să le mulțumesc este mult prea mare pentru a fi cuprinsă în această postare.

Mă gândesc… la mailurile care înca mai așteaptă răspuns de la mine. Sper să am energie pentru ele astăzi.

Aștept/sper… să revină zilele călduroase, pline de soare, să ies cu bicicleta la plimbare.

Un citat/proverb favorit… ”Nu oricine te bagă în rahat îți vrea răul. Nu oricine te scoate din rahat îți vrea binele. Dacă tot te bagi în rahat, măcar bagă-te cu totul”.

O fotografie preferată

sa spargem norii