Astăzi (2 aprilie 2014)… mi-am început ziua prost. Nici o țigare prin casă, plus o febră musculară care face să îmi fie lene să merg la magazin. Probabil mai târziu va fi mai bine, însă acum nici cafea nu îmi vine să beau.

Afară… s-a cam înnorat, semn că ploile sunt pe aproape. Nu le vreau, însă am convingerea că în această perioadă, o ploaie și apoi o zi călduroasă vor face ca primăvara să explodeze de mult verde.

În grădină… spunea soacra mea că vom planta nu știu ce minuni. Am ajuns sâmbătă acolo, tot familionul. Surpriză! Nu avea nimic pregătit. A vrut doar să își vadă întreaga familie adunată la masă. Vom planta săptămâna viitoare.

În casă… e dezastru, ca după război… Ceșcuțe de ceai răspândite prin sufragerie, rufe spălate și uscate ce așteaptă să fie băgate la locul lor, acte pe birou, acte pe dulapuri, acte oriunde vezi cu ochii, iar eu, eu sunt înconjurată de șervețele de câteva zile, de când am răcit.

În bucătărie… se simte un parfum amețitor, despre care vă voi povesti în curând…

Sunt îmbrăcată cu… pantalon roșu, cămașă în carouri cu diverse nuanțe de grena și violet, mult gel în păr.

Ce muzică ascult acum… nu se aude decât ventilatorul ce răcește laptopul.

Ce cărți citesc zilele astea… am terminat acum câteva zile La capătul curcubeului și nu am mai început altă carte, așa că voi profita de sfaturile primite de la Ex-silentio și voi citi Efectul Lucifer, de Zimbardo.

Ce mai meșteresc eu… cine are timp de meșterit?

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să scriu mult, să mă plimb mult, să dorm mult…

Am învățat… o groază de chestii în ultimele zile. Sper să îmi fie de folos… Pentru câteva dintre ele, un pupic și mulțumiri Dănuței. Un alt pupic se îndreaptă spre Adriana. I-ați văzut noul blog?

Sunt recunoscătoare… soarelui, că a ieșit din nori în timp ce eu scriam cele de mai sus. Parcă prind curaj să ies din casă pentru a-mi cumpăra țigări.

Mă gândesc… la toate planurile pe care mi le-am făcut în ultimele zile și mă ia amețeala. Dacă aș reuși să împlinesc măcar jumătate din ele, aș fi un adevărat supraom. :)

Aștept… acea zi călduroasă, de care mă desparte foarte puțin timp, o zi ce îmi trezește emoții, fiori de bucurie…

Un citat/proverb favorit… pentru această săptămână am nevoie de un îndemn: ”nu lăsa pe mâine ce poți face azi”.

O fotografie preferată… un cowboy modern…

rodeo

 

Astăzi mi-ar fi plăcut să trec pe la Petala călătoare, Zina, Andra (căreia nu am apucat să îi mulțumesc pentru surpriză)… însă nu știu dacă voi avea timp…