Astăzi (24 martie 2014)… m-am trezit de cum s-a luminat, lucru care nu mi se mai întâmplase de mult. Am visat că mă plimbam cu un blogger (nu dau nume) printr-o pădure de foioase și el îmi punea frunze ruginii în păr, mă lua în brațe și mă învârtea ca într-un dans primordial, apoi mă prindea de mână și împreună alergam pe covorul foșnitor al pădurii. :)

Afară… mi-am făcut obiceiul de a ieși în fiecare zi, indiferent dacă am sau nu treabă. Mă plimb, mă bucur de soare, de prieteni, de viață. Sunt mai ceva decât Popeye cu spanacul lui… La fiecare întoarcere acasă îmi studiez picioarele, să văd dacă s-au mai umflat mușchii. :D

În grădina… soacrei mele am plănuit să plantez sâmbătă niște căpșuni și câteva semințe de tărtăcuță, că cele plantate în ghiveciul meu nu dau semne prea bune, deși acum câteva zile arătau excelent.

 

În casă… robotesc de câteva zile ca nebuna, pentru a menține curățenia, de unde și ideea cu păianjenul blestemat, chiar dacă asemănarea se oprește aici. Am casa plină de neamuri venite în ”cantonament”… :)

În bucătărie… terminasem de făcut ordine la 7 dimineața.

Sunt îmbrăcată cu… pantaloni roz cu floricele și tricou bleu. Dacă mi-aș prinde o clamă galbenă în păr (Dănuța, să știi că nu m-am tuns) și aș încălța niște șosete verzi, a sorcovă aș arăta.

Ce muzică ascult acum

”E haiduc, și e vestit,

Andrii Popa cel voinic…

Și-are frați de cruce șapte,

Ce-au supt sângele cu lapte

Și nu-i pasă de nimic,

Andrii Popa cel voinic.” Phoenix

Ce cărți citesc zilele astea… Visul lui Machiavelli, de Christophe Bataille. O carte halucinantă, a cărei recenzie nu știu cine s-ar încumeta să o facă.

Ce mai meșteresc eu… mi-am făcut un fular alb, imens, de care sunt mândră și pe care abia aștept să îl port la iarnă, dacă nu cumva va rămâne înghesuit pe undeva, căzut în uitare.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să mănânc omletă cu ceapă verde până când ajung la saturație.

Am învățat… un copil cât este de important să citească, să nu lase nici o zi să treacă până când nu învață ceva, orice ar fi acel ceva. Astăzi se duce la bibliotecă să împrumute Aventurile lui Tom Sawyer.

Sunt recunoscătoare… față de Florin Marin, general manager Salon du Mariage Toujours l’Amour, care mi-a acordat 100 de puncte pentru articolul Salon du Mariage Toujours l’Amour- Nunta cu tematică.

Mă gândesc… să nu întrerup plimbările în aer liber, chiar dacă va ploua, după cum s-a anunțat și după cum avertizează cerul deodată cenușiu.

Aștept/sper… ca urarea mea să ajungă până la Iuliana.

Să-ți fie viața senină, fiecare dimineață să te găsească sănătoasă și la fel de frumoasă ca astăzi! La mulți ani!

Tot astăzi își serbează ziua de naștere Diana Z., căreia îi doresc tot binele din lume! La mulți ani!

Un citat/proverb favorit… ”Se descoperă jungle. În aceste jungle, orașe. În aceste orașe, piei gri, limbi despicate, piramide, cifre. Cartografii mor de epuizare.” Visul lui Machiavelli, de Christophe Bataille.

O fotografie preferată…, găsită la Irina, care are mâini de aur.

 femeia fluture