Astăzi (4 martie 2014)… sunt la fel de mohorâtă ca vremea de afară. În căutarea unui antidot, am băgat rufe la spălat și acum am de gând să șterg praful. 

Afară… plouă, plouă, plouă, și-i trecut de ora nouă.

În grădină… încă nu se grădinărește.

În casă… este răcoare, însă nu mă deranjează. Nu am de gând să închid geamurile până când nu se întunecă. Ador mirosul ploii…

În bucătărie… am plantat într-un ghiveci câteva semințe de tărtăcuță. Să vedem ce va ieși, dacă va ieși. Cu puțin noroc, ar putea răsări un trandafir, nu? :)

Sunt îmbrăcată cu… blugi cu talie (foarte) joasă, maieu și hanorac.

Ce muzică ascult acum… nu vă pot spune deocamdată, pentru că este muzica pe care am pus-o în videoclipul pentru prima probă Spring SuperBlog 2014.

Ce cărți citesc zilele astea… Am citit foarte puțin în ultima săptămână…

Ce mai meșteresc eu… UN VIDEOCLIP! Nici mie nu îmi vine să cred că fac asta. Am pus muzică, am adăugat alte câteva elemente, dar tot nu este ceea ce vreau, așa că muncesc în continuare.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să nu mai citesc nici un blogăr care nu își monetizează blogul, dar face pe expertul în acest domeniu.

Am învățat… că unii oameni habar nu au pe ce lume trăiesc, dar dau altora sfaturi despre cum să trăiască.

Sunt recunoscătoare… fiului meu, dar și câtorva prieteni, care nu mă lasă niciodată când îmi este cu adevărat greu.

Mă gândesc… da, uneori chiar mă gândesc… :D

Aștept/sper… ca prima notă din competiția la care iau parte să reflecte aprecierea tuturor eforturilor pe care le-am făcut pentru a înțelege cum se adaugă elemente noi unui videoclip.

Un citat/proverb favorit… ”Omul înțelept se simte fericit când dobândește propria lui aprobare, iar nerodul când primește aprobarea altora”.

O fotografie preferată

alb negru