Astăzi (28 ianuarie 2014)… am fost toată ziua plină de nervi, din cauză că nu mă pricep la HTML și la alte nimicuri de care am nevoie. Mă văd nevoită să apelez mereu la alții, să îi deranjez, să aștept până când sunt online și au chef sau timp să mă ajute. Dacă apelez la băiatul meu, ies mereu scântei, așa că evit cât pot. Se enervează văzând că nu țin minte, deși îmi explică mereu. :)

Afară… am ieșit ieri, am fost până la mama și m-am întors cu febră musculară de la atâta tropăit prin nămeții prea înalți. Am descoperit cât sunt de gospodari vecinii mamei mele. Pe întreaga stradă, cei care au ieșit la curățat trotuarul, au luat zăpada din fața gardului lor și au așezat-o la gardul vecinului care nu ieșise la treabă.

În grădina… mamei mele totul este alb, neatins de picior de om. Nici măcar nepotul meu nu a ieșit pe acolo la joacă, așa cum făcea în alți ani. Să fie din cauză că acum este băiat mare, de 16 ani, sau că și-a petrecut ultimele zile încercând să își repare calculatorul?

În casa… scării se adună, seară de seară, grupuri de tineri ce au chef de discuții și de zbenguială până târziu în noapte.

În bucătărie… am stat numai cât să frig două cotlete de porc și să umplu două pahare cu lapte. Este mult mai frig decât în restul casei și asta ne gonește rapid de acolo. Noroc că a făcut Ionuț cafeaua astăzi.

Sunt îmbrăcată cu… blugii de la Nina, tricou kaki și stau învelită cu păturica mea portocalie, deși sunt peste 22 de grade în casă.

Ce muzică ascult acum… Gianna Nannini- Meravigliosa creatura. Iubesc melodia asta!

Ce cărți citesc zilele astea… Mulțumită dragei de Alexandra, am acum cărți pe care să le citesc până la finalul vieții. :) Am început Chemarea Pământului, de Orson Scott Card, pentru că ceea ce mi-a trimis cu numele de Aici sunt tigri, de Bradbury, era falsă. Frate, unde să găsesc această carte?

Ce mai meșteresc eu… am revenit la căciula mea, dar nu se văd semne că aș reuși să o termin înainte de topirea zăpezii. Mereu apare ceva mai important de făcut.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… nu am planuri deocamdată. Viața mea este prea dezordonată pentru a-mi putea planifica acțiunile viitoare. Poate să nu uit să scriu în jurnalul de femeie simplă. :)

Am învățat… că trebuie să învăț unde naiba se ascunde HTML-ul pe propriul meu blog, altfel rămân dependentă de alții până la adânci bătrâneți. Cristi, se aude la tine? :)

Sunt recunoscătoare… ploieșteanului meu, Dragoş, care nu a stat pe gânduri atunci când i-am cerut ajutorul pentru nepotul meu. Problema s-a rezolvat, însă eu nu uit că Drugwash a avut intenția de a ne ajuta. Rămân datoare de cinste! :)

Mă gândesc… că a fost și puțină muncă, dar mai mult noroc în faptul că am răspuns corect la toate probele concursului organizat de Kadia. Citisem o parte din cărțile despre care întreba. La ultima întrebare a durat mai mult să parcurg jumătate de enunț, decât să scriu care este cartea căutată.

Aștept/sper… să aflu cine va câștiga premiul pus la bătaie de Kadia.

Un citat/proverb favorit

“Ascultă, privește și taci!…

Ascultă, să-nveți să vorbești,

Privește, să-nveți să clădești.

Și taci, să-nțelegi ce să faci…

Ascultă, privește și taci!”- Ion Minulescu, A XI-a poruncă.

O fotografie preferată

urme