Astăzi ( 25.12.2013)… este ziua de Crăciun. Vă doresc din toată inima să o petreceţi plini de veselie!

Afară… probabil voi ieşi mai pe seară, pentru a merge la mama mea.

În grădina… din spatele blocului meu se strecurau copiii cândva pentru a fura de pe sârmele unui balcon cârnaţii întinşi la uscat.

În casă… miroase a cafea fierbinte, a sarmale, a sărbătoare.

În bucătărie… am văzut ca s-a lucrat intens în această noapte. Ionuţ şi nepotul meu, Gabi, au prăjit cârnaţi, şi-au făcut fripturi şi au devorat tortul. :)

Sunt îmbrăcată cu… blugi, helancă lila, şosete albe.

Ce muzică ascult acum… acum e linişte, dar aseară mi-au cântat Cargo, Hruşcă, Sterian, Pittis, Jessica Jay şi BUG Mafia.

Ce cărţi citesc zilele astea… am casa plină de cărţi ce aşteaptă să fie citite în zilele următoare. Îmi voi permite o mică vacanţă de recuperare a forţelor, timp în care voi termina cărţile începute şi le voi devora pe cele primite de la Adicherish (Insulele lui Thomas Hudson şi Astrologul), Nina (Wyrm) şi pe cele cumpărate de mine (cu voucherul de la Nemira + 40 lei- Regii nisipurilor, Floarea de loldilal şi La capătul curcubeului).

Ce mai meşteresc eu… ţin să vă anunţ că nu am reuşit să mă mai ocup de căciuliţă, dar sper ca în vacanţă să o termin, să pot ieşi cu ea pe afară în noaptea de revelion. Da, este vorba de căciuliţa con de brad, pentru care eu am cumpărat un material în degrade, fără să îmi dau seama că se vor separa culorile la croşetat, din cauză că acei solzi sunt mici.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să termin tot ce am început. :)

Am învăţat… o şmecherie de la Ionuţ, care urăşte munca în zadar. Până acum pierdeam mult timp rupând biscuiţii bucată cu bucată, pentru a face salam de biscuiţi. Ionuţ i-a invelit în nişte pungi şi a dat de câteva ori cu ei de pământ. Rezultatul? Ceea ce eu făceam într-o oră, el a făcut în două minute.

Sunt recunoscătoare… Mădălinei pentru cuvintele pe care mi le-a spus într-o seară, de curând: “Nu ştiu cum să vă spun, dar blogul dumneavoastră, de ceva vreme, a început să reprezinte un fel de carte virtuală, pe care atunci când o deschid, nu m-aş mai opri din răsfoit şi citit. Scrieţi atât de frumos, plăcut, încât faceţi şi o adolescentă de 19 ani să se simtă foaaarte comod în orice seară, când multă lume doarme, eu preferând să mă relaxez, citindu-vă blogul. Mă face să amplific dragul ce l-am prins de dumneavoastră de la prima întâlnire Muuult succes vă doresc în continuare. Salutări şi îmbrăţişări călduroase! Noapte bună! Va pup!”.

Mă gândesc… la voi toţi şi regret că nu am avut timp să vă urez Crăciun fericit! Mi-ar fi plăcut să trec pe la fiecare, să las câteva cuvinte…

Aştept/sper… ZĂPADA! :)

Un citat/proverb favorit… “Una dintre lecţiile afacerilor de stat, îi spunea adesea tatăl ei, era că loialitatea nu poate fi transferată sau moştenită; trebuia câştigată pe rând de fiecare nobil în parte.” Wyrm, de Orson Scott Card.

O fotografie preferată… Să aveţi lumină-n suflet şi viata plina de culoare!

lumini