Astăzi (18 decembrie 2013)… m-am trezit la ora nouă, absolut anormal pentru mine. Am senzaţia că am ratat o jumătate de zi şi că îmi rămâne prea puţin timp pentru a face tot ce mi-am propus, si in principal pentru planul de vacanta.

Afară… este soare cu dinţi, nişte dinţi ascuţiţi, ce muşcă de cum te prind că deschizi puţin geamul. Pe la prânz îmi voi face totuşi curaj să ies prin oraş, că am mulţime de treburi de rezolvat.

În grădina… vecinului de peste drum clipeşte seară de seară o instalaţie de brad în multe culori, în timp ce o mâţă miorlăie la lună, crezându-se lup.

În casă… vreau să pun astăzi totul la punct, să îmi spăl geamurile şi perdelele, faianţa din baie şi caloriferele.

În bucătărie… nu am de gând să intru astăzi… Bine, la insistentele lui Mihai, probabil voi mânca ceva la prânz. :)

Sunt îmbrăcată cu… tricou în trei culori (alb, gri, negru), colanţi gri, şosete albe.

Ce muzică ascult acum… singurul zgomot care se aude este aspiratorul vecinei de la unu, iar asta îmi aminteşte de faptul că şi eu ar trebui să mă apuc de treabă. :)

Ce cărţi citesc zilele astea… m-am blocat iar şi devine plictisitor să vă tot spun că de două săptămâni stau pe aceeaşi carte. Dar îmi voi lua vacanţă în curând şi atunci voi citi tot ce mi-am propus.

Ce mai meşteresc eu… lucrez cu drag şi spor la căciuliţă şi sper să o termin înainte de Crăciun.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să fac puţină curăţenie prin căsuţa de e-mail, unde iar s-au adunat sute de mailuri.

Am învăţat… ca unii bloggeri “mari”, cu ceva renume în blogosferă, nu sunt oameni de cuvânt. Într-o zi vă voi spune numele doamnei care m-a făcut să îmi schimb impresia pe care o aveam despre ea.

Sunt recunoscătoare… soţului meu, care îmi intuieşte întotdeauna dorinţele şi face ca ele să devină realitate.

Mă gândesc… amuzată la primele zile pe care le-am petrecut pe internet. Auzisem că poţi vorbi cu oameni din toată lumea, dar nu ştiam unde pot găsi aceşti oameni, aşa că pierdeam timpul spărgând biluţe în diverse jocuri. Astăzi as vrea să vorbesc cu toţi cei pe care îi cunosc şi nu mai am timp.

Aştept/sper… să îmi amintesc la timp că am nevoie de o helancă de culoare violet şi să plec în căutarea ei.

Un citat/proverb favorit… “Conştiinţa pură de-acuma plutea fulgerător spre planuri tot mai înalte, ca şi când ar fi încercat să ocolească un destin. Mişcarea însă se îngreuia cu cât sferele se uşurau, până ce se transformă în imobilitate chinuitoare.

Între două lumi, sufletul gol se scufunda în nesfârşitul singurătăţii”. Adam şi Eva, de Liviu Rebreanu.

O fotografie preferată

in barca