Astăzi (11 decembrie 2013, ora 10)… M-am trezit cam târziu şi voi absenta motivat din online, deşi voi lua laptopul cu mine pe unde voi merge. Nu vă spun motivul, pentru că sper să citiţi întregul articol. :)

Afară… presimt că voi tremura din toate încheieturile, pentru că puturoasa de mine s-a obişnuit la căldura din apartament.

În grădină.. mă enervează acest punct, pentru că nu am grădină şi trebuie mereu să înventez ceva.

În casă… miroase a cafea proaspăt făcută, iar asta are darul de a mă trezi pe jumătate. Cealaltă jumătate începe să scrie din momentul în care trage primul fum de ţigară.

În bucătărie… am uitat geamul rabatat şi acum am senzaţia că acolo s-a mutat Polul Nord.

Sunt îmbrăcată cu… pantalon alb de trening, botoşei roz şi tricou crem cu dungi albe şi bleu, dar mă voi schimba imediat.

Ce muzică ascult acum… e prea devreme pentru a deranja liniştea casei, mai ales că Mihai doarme neîntors s-a trezit şi a plecat să plătească facturile.

Ce cărţi citesc zilele astea… încă nu am terminat Jurnalul unui an prost. Cartea se întinde pe două planuri şi am decis să le citesc pe rând, pentru a putea urmări toate ideile.

Ce mai meşteresc eu… vreau neapărat să îmi fac căciula despre care vorbeam ieri.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… nu am nici un plan serios deocamdată, dar îmi voi face. :)

Am învăţat… că puiul la rotisor de la Kaufland nu are egal.

Sunt recunoscătoare… lui Handmade Sister pentru că s-a gândit la mine şi mi-a trimis un glob pictat cu acelaşi câmp de maci. Încă nu l-am pozat, dar o voi face, ca să mă laud. Mi-ar plăcea să o sprijinim, pentru că are multe de oferit.

Mă gândesc… că mă prinde prânzul în casă dacă nu dau din degete mai rapid.

Aştept/sper… nu, de data aceasta să aştepte blogul, că eu mă duc să mai pun o cafea la foc, să mă pot limpezi la cap. :)

Un citat/proverb favorit… “Pe vremea regilor, supusului i se spunea: Ai fost supusul Regelui A, acum Regele A a murit şi, iată, eşti supusul Regelui B. Apoi s-a ivit democraţia şi, pentru prima oară, i s-a dat supusului posibilitatea de a opta: Vreţi (voi toţi) să fiţi conduşi de cetăţeanul A sau de cetăţeanul B?”. Jurnalul unui an prost, de J. M. Coetzee.

O fotografie preferată

Am multe, dar nu reuşesc să încarc nici una. Iar a făcut copilul modificări pe aici… Nu mă întrebaţi câţi draci am… Am reușit de pe laptop, ceea ce îmi dovedește că am avut dreptate (problema este la calculator).

instrument muzical