Astăzi (19 noiembrie 2013)… încep să îmi fac planuri legate de viața de după SuperBlog, competiție care a intrat pe ultima sută de metri. Am și uitat cum este să te simți liber, să scrii când vrei și mai ales ce vrei. Mi-a plăcut, am învățat multe despre mine și despre alții, ba chiar am primit bobârnace (care nici măcar nu mi-au adus vizite). Indiferent de cum se va termina, eu sunt mândră de poveștile pe care le-am scris, sunt mândră că am putut rezista stresului și oboselii, sunt mândră că m-am menținut pe întreg parcursul pe o poziție bună.

Afară… voi sta o zi întreagă, indiferent cum va fi vremea. Am nevoie de mult aer curat, rece, mirosind a sfârșit de noiembrie.

În grădina… soacrei mele crește cea mai frumoasă tufă de leuștean, din care mă servesc an de an. :)

În casă… este prea cald, prea liniște, prea ca în casă.

În bucătărie… miroase a plăcintă cu mere, a pulpe prăjite și a ciorbă de afumătură, preferata băieților. Am descoperit că mie îmi plac la nebunie ciorbele făcute cu amestecuri congelate.

Sunt îmbrăcată cu… tricou lila cu un muțunel ochios, colant gri petrol și sosete albe.

Ce muzică ascult acum… am verificat… boxele sunt închise, youtube închis, totul închis. Singurele zgomote din casă sunt făcute de centrala care uneori pare cam nervoasă și de tastele care clipocesc melodios, fără să poată păstra ritmul gândurilor mele.

Ce cărți citesc zilele astea… am revenit la cartea începută acum două luni, Misterul regelui-despre scris, de Stephen King.

Ce mai meșteresc eu… Se pune dacă spun că am meșterit la manichiură, că mi-am acoperit unghiile cu lac incolor?

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare… să dorm, să dorm, să dorm!

Am învățat… să ignor oamenii răutacioși, care se bagă în seamă aiurea, doar pentru a lăsa impresia că ei sunt mai presus de ceilalți. Îi înțeleg, probabil în sinea lor au multe regrete, sunt invidioși sau poate sunt singurii normali într-o țară de nebuni…

Sunt recunoscătoare… celor care mi-au fost alături în această competiție, care au continuat să mă citească, să îmi lase câte un semn al trecerii lor, fie că au făcut-o aici, fie că au făcut-o pe celălalt blog, unde chiar aveam și am nevoie de comentarii.

Mă gândesc… la felul în care se vor distra bloggerii la gala de premiere și parcă simt o urmă de regret că voi sta acasă în acea zi.

Aștept/sper… să mă întorc repede pe blogul meu drag, să scriu liber, să îmi vizitez prietenii virtuali, să fac o nouă curățenie pe facebook, să citesc mult.

Un citat/proverb favorit… “mirarea care te face multă vreme să te gândesti la un lucru neobișnuit înseamnă jumătate din frământarea minții necesară cristalizării”, Despre dragoste, Stendhal.

O fotografie preferată…  sub clar de lună…

noapte buna