Majoritatea baieteilor adora sa construiasca, sa desfaca, apoi sa construiasca iar. In fiecare copil este un mic “inginer” care isi arata calitatile de mester iscusit. De aceea, multi parinti fac tot posibilul pentru a le achizitiona celor mici diferite jocuri si jucarii care sa le satisfaca curiozitatea si sa scoata la iveala inventivitatea din fiecare copil in parte.

In ziua de azi exista pe piata o gama diversificata de jucarii extrem de interesante si inteligente. De exemplu, la magazinul online Dwyn puteti alege seturi de constructii – Engino, cu ajutorul carora baieteii pot sa construiasca mai multe modele de vehicule. Parintii pot sa aleaga Inventor 8 modele industriale de la Engino, pentru ca cei mici sa isi imagineze ca sunt pe un santier in toata regula. Cei mici trebuie sa asambleze un vehicul care se va potrivi cel mai bine pentru a transporta materialele catre acest santier. Ei pot asambla o roaba mica, o furgoneta, un camion sa un cap tractor cu furgoneta. Cei mici se pot juca de-a inignerii sau constructorii si pot “sapa” cu ajutorul excavatorului de jucarie. De asemenea, in brosura inclusa sunt idei de constructie pentru 3 modele de vehicule. 

Daca doriti sa le aratati copiilor si celelate modele, puteti intra pe PC, tableta sau smartphone si le puteti vizualiza pe internet. Din aceasta gama, Inventator de la Engino, puteti achizitiona o gama larga de produse, ce au o abordare tematica cu capacitati multi model. Acestea includ modele de automobile, motociclete, aparate de zbor si masini industriale. Piesele sunt in culori foarte diversificate, iar modelele sunt imbunatatite din punct de vedere estetic si din punct de vedere functional. Fiecare set contine un numar maxim de modele. Se incepe, astfel, cu seturile de 4 modele si se ajunge pana la seturile cu 16 modele. Aceste tipuri de jocuri sunt extrem de avansate, tridimensionale si ideale pentru dezvoltarea capacitatii creative a copiilor.

Fiind jucarii complexe, parintii pot construi alaturi de cei mici, fiind, si pentru adulti, o modalitate extrem de placuta de relaxare si de a petrece timpul in familie. Asadar, pentru a scoate la iveala latura inventiva a copilului tau, seturile de constructii Engino, de la Dwyn, sunt jucariile ideale.