Deși nu aveam informații pe blog despre așa ceva, acum aproape un an cineva a ajuns la mine încercând să afle cum să îl îmbrace pe Pou. Habar nu aveam cine este Pou și nici nu îmi semăna a nume de copil sau de cățel. Curiozitatea fiindu-mi trezită, am căutat pe internet, la rândul meu, să aflu cine este și ce știe să facă acest Pou. Mare mi-a fost mirarea când am aflat că este personajul unui joc, un soi de animal de companie de care jucătorul trebuie să aibă grijă.

Unii spun că Pou ar fi un extraterestru, alții cu totul altceva. Cert este că trebuie să ai grijă de el, să îl hrănești, să îl speli, să te joci cu el, să îi vorbești, să treci de la un nivel la altul pentru a-i putea debloca hainele cu care apoi să fie îmbrăcat. Acest joc a primit o nouă actualizare pe 5 ianuarie 2013. Ceea ce mă uimește pe mine este faptul că a prins și la adulți, nu doar la copii. Oare avem nevoie de astfel de momente de relaxare? Cu siguranță da.

Unii aleg să citească o carte, alții să gătească ceva special sau să pescuiască, dar tot mai mulți preferă să folosească jocuri de la androidro.ro pentru a-și deconecta puțin creierul de la problemele de zi cu zi. Le dau dreptate. În metrou, în tren sau autobuz, în loc să te uiți pe geam sau la vecinii de drum, este de preferat să scoți tableta sau telefonul ce rulează sistemul de operare Android și să te lasi acaparat pentru câteva minute de un joc simpatic.

Tot căutând informații despre Pou, am aflat că în top se află jocul numit Bowling Challenge, ce dispune de grafică 3D, moduri quick play, zeci de turnee, o mulțime de bile de bowling personalizate diferit, dar și provocări bonus la fiecare turneu, totul gratuit. Alte jocuri interesante pentru telefoane și tablete android ar fi: Traffic Racer, Simulatorul de zbor, Motocross Meltdown, Sonic, Frozen Free Fall (am înțeles că ar fi asemănător jocului Candy Crush Saga), Detective Grimoire Walkthrough, Galactic Phantasy Prelude, Race Stunt Fight 3, Toy Defense 2, Trucker Dirt Road 3D, FIFA 14, GT Tank vs New York, New Design. Find Objects…

Toate pot fi descărcate gratuit dacă intrați pe site-ul androidro.ro, spre care eu am pus link mai sus. Nu uitați un singur lucru: jocuri sunt atât de plăcute, încât dau dependență. Dar ce poate fi mai plăcut decât să îți petreci timpul liber jucându-te?