Mă delectez cu aroma răspândită de vinul auriu, dulceag şi rece, în timp ce soţul meu îmi zâmbeşte provocator, într-un limbaj înţeles doar de noi,  perfectat în lungul timp petrecut împreună. Deocamdată, în restaurantul unde am decis să aniversăm … nişte ani … de când ne-am cunoscut, nu este prea multă lume. Ca o încununare a faptului că masa rezervată se află undeva în mijlocul sălii, îmi vine chef să mă joc cu soţul meu de-a seducţia, de-a învăluirea într-o flacără înmiresmată de pasiune. Sau, mai clar spus, să jucăm teatru pentru ceilalţi.

 

 

Arunc o privire prin restaurant, aparent absentă, pentru a vedea dacă am fost remarcaţi. Mi-ar plăcea să ne prefacem că suntem la prima întâlnire, că îmi face curte, că flirtez cu el. Ar fi ceva inedit pentru noi, ar marca un moment important al vieţii noastre şi ne-ar aduce zâmbete pe feţe chiar şi după mulţi ani. Dar în afară de vreo două femei care îmi studiază rochia, nimeni nu pare a fi interesat de noi, aşa că renunţ la idee. Adio joacă, adio teatru, adio micilor gesturi incitante! Verighetele rămân cuminţi pe degete. Mă mulţumesc cu aerul serios şi uşor retro pe care mi-l conferă rochiţa Rheei Costa, designerul care îşi prezintă creaţiile pe catwalk-urile din Milano, Paris, New York.

 

 

Pentru vârsta mea, pentru felul meu de a fi, această rochie este perfectă. Se potriveşte siluetei mele de invidiat, nu are culori stridente, este simplă şi elegantă, îmi pune în valoare umerii de înotătoare şi îmi scoate în evidenţă feminitatea. Săndăluţele pline de pietricele vin ca o completare a ţinutei, o îmbinare armonioasă a elementelor, care mă va ajuta să mă disting în mulţime.

 

Nu pot lipsi cerceii şi pentru această ocazie ţin neapărat să port unii cu perle, dacă se poate măcar asemănători celor din celebrul tablou pictat de Jan Vermeer, Fata cu cercel de perlă.

 

 

Cam aşa visam aseară, cu ochii deschişi, în timp ce mă gândeam la contextul în care aş purta rochia preferată dintre cele 10 modele puse la dispoziţia concurenţilor de către Activia. Pentru fetele care îşi doresc una dintre frumoasele rochiţe disponibile pe site-ul Activia, mecanismul este simplu.

-cumpără Activia

-cu bonul fiscal înscrie-te pe site-ul Activia sau prin SMS la 1843

-dacă ai cumpărat 14 Activia intri în tragerea la sorţi pentru una dintre cele 42 de rochii de designer.