Joc de darts cu afișaj electronic pentru începători

COMANDĂ ACUM joc darts afișaj electronic
Vreau să vă prezint o tablă de darts modernă (joc darts afișaj electronic), ideală pentru copii și începători. Este o țintă cu afișaj electronic care vă scutește de oboseala de a calcula scorul. Tabela poate calcula 20 de tipuri de joc darts, așa că pentru o vreme sigur veți fi foarte ocupați să le încercați alături de copii.
Jocul poate fi un excelent cadou pentru copii, dar și pentru adulții care nu au uitat să se joace. Este ideal pentru cei cărora le place competiția, la fel cum este minunat în zilele când nu iesiți afară.

Jocul de darts cu afișaj electronic și săgeți

CUMPĂRĂ DE AICI Joc darts afișaj electronic 
Joc de darts cu afișaj electronic pentru începători
În copilăria mea nu existau tablete, telefoane, jocuri pe calculator. Așteptam vacanțele așa cum însetatul așteaptă un pahar cu apă rece. Eram primul copil din bloc care ieșea dimineața la joacă și printre ultimii care intrau seara în casă.
Îmi plăcea să alerg. Cu motiv sau fără, picioarele mele erau într-o continuă mișcare. Îmi plăcea să mă joc cu mingea. Indiferent ce. Dacă nici un alt copil nu voia, mă jucam singură, bătând mingea de toți pereții și de asfaltul fierbinte.
Iubeam iarna, cu gerul ei tăios și cu nămeții de zăpadă mai înalți decât mine. Eram întotdeauna cea care dezvirgina dimineața zăpada din fața blocului și din curtea grădiniței de copii de peste drum. Intram ultima în casă, căci trebuia să păzesc cazemata construită în timpul zilei, să nu o dărâme cineva. ?
Cel mai mult îmi plăcea să mă plimb cu bicicleta și să patinez. Vai, cât de tare îmi plăcea să patinez! Pentru perioada verii aveam niște patine extensibile cu rotile. Iarna eram nelipsită de la patinoar. Acolo îmi cheltuiam toți banii.
Totuși, din clipa când mama ne-a cumpărat o tablă de darts și câteva săgeți, vreme de vreo trei vacanțe nu am mai ieșit din casă decât pentru a mă juca, alături de alți copii, tot darts. M-aș juca și astăzi probabil, căci amintirea asta mi-a trezit atâtea nostalgii…
Se întâmpla pe vremea lui Ceaușescu, înainte de revoluție, când posibilitățile erau limitate. Nu îmi aduc aminte exact regulile jocului de darts, dar le puteți găsi ușor pe internet la o simplă căutare.
Jocul de darts cu afișaj electronic pentru începători poate fi cumpărat de la Decathlon. Aveți link spre magazin la începutul acestui articol.