Joaca de-a cercetaşii

Mi-a plăcut mereu Joaca de-a cercetaşii. Primisem cadou de ziua mea o busolă militară, pe care o plimbam după mine oriunde mergeam. Abia aşteptam ziua de duminică, ştiind că voi ieşi cu părinţii la iarbă verde sau la pădure.

Auzisem că ar exista o grupare de cercetaşi, dar mare lucru nu ştiam despre ea. Noroc că aveam imaginaţia bogată şi în acest fel suplineam lipsurile.

Tot datorită imaginaţiei, de când i-am oferit nepotului meu cartea Cireşarii, scrisă de Constantin Chiriţă, care l-a încântat peste măsură, mă bate gândul ca anul acesta, de ziua lui, să îi fac o surpriză pe care să nu o uite niciodată.

Joaca de-a cercetaşii mai este de actualitate?

Aş vrea ca împreună cu părinţii lui să organizez o excursie într-o pădure din apropiere, unde nepotul meu şi câţiva colegi de şcoală să se joace în voie de-a cireşarii, de-a cercetaşii, de-a “comoara din insulă” sau de-a orice le va trece prin cap, iar adulţii să pitească diverse obiecte, pe care cei mici vor fi nevoiţi să le caute cu ajutorul indiciilor pe care le vom gândi îndelung.

Comorile vor fi cărţi, dulciuri, jucării şi puzzle-uri. Şi pentru că tocmai a învăţat punctele cardinale, am de gând să îi ofer cadou un jurnal de bord cu busolă, pe care să îl folosească în pădure. Îşi va putea nota în el indiciile după care să se ghideze, va folosi busola care este funcţională şi va avea senzaţia că a devenit un mare explorator.

Dacă ai timp, poate vrei să citești și alte articole cu sfaturi:

Cum arată camerele fetițelor din România

Am salvat doi oameni importanți

Articole fitness ieftine pentru a face sport acasă

rucsacuri moderne de la We Velvet care te vor cuceri

Hotel Proton Neptun – prețuri și impresii

Nu uita că mă găsești și pe:

Joaca de-a cercetaşii

Aş vrea acum să vă invit la un concurs. Imaginaţi un plan pentru punerea în scenă a unei sărbători din viaţa unui apropiat de-al vostru şi puteţi câştiga un glob bar de birou. Tot ce aveţi de făcut este să intraţi pe site-ul iLUX, să alegeţi  un produs din multitudinea de cadouri de lux găsite acolo, să fiţi atenţi atât la cadouri pentru barbati, cât şi la cadouri pentru femei.

După ce aţi ales cadoul, intraţi fără frică pe blog.ilux.ro şi lăsaţi un comentariu la articolul dedicat concursului, unde să descrieţi creativ şi original felul în care aţi vrea să îl surprindeţi pe destinatarul cadoului.

 

 

Ştiu că aveţi imaginaţie, ştiu că vă plac provocările şi tare mult mi-aş dori ca unul dintre cititorii mei să câştige barul glob pământesc de birou, aşa că lăsaţi-vă imaginaţia să zburde în voie, participaţi la concurs, unde cel mai creativ scenariu, cel mai original participant va fi norocosul câştigător. Rezultatul concursului va fi afişat intâi pe pagina iLux de facebook, apoi şi pe blog.

Acest concurs are loc cu ocazia relansării site-ului, care vine cu noutăţi gândite pentru o navigare mai uşoară, pentru ca cei interesaţi să depisteze rapid cadoul potrivit, dar şi cu Free Exchange, ceea ce înseamna schimbarea gratuită a cadourilor. O altă noutate care mi s-a părut importantă ar fi scăderea valorii comenzii minime de la 200 la 100 de lei pentru a beneficia de livrare gratuită.

Şi pentru că iLUX este revigorat, pentru că vrea să facă tuturor toamna mai frumoasă, relansarea site-ului vine cu încă o ofertă specială: la toate comenzile care depăsesc 200 lei, cumpărătorul primeşte o umbrelă marca iLUX, promoţie valabilă doar în intervalul 22 octombrie – 16 noiembrie.

Sloganul iLUX din această perioadă este “O toamnă de senzaţie. Cu un strop de inspiraţie faci cadouri de senzaţie”.

Vă doresc succes tuturor!