Cladirile neizolate sunt motiv bine intemeiat sa luati atitudine si sa schimbati situatia. Asta pentru ca pot fi pierderi de caldura la mijloc. In plus, infiltratiile de apa afecteaza nu doar vizual, ci duce la aparitia mucegaiului, a igrasiei in unele locuri. Cei de la Izoterm System, specialisti in ceea ce priveste izolatia cladirilor, atrag atentia despre faptul ca procedura aceasta trebuie realizata de specialisti in domeniu.

De ce ati avea nevoie de izolatii pentru acoperis?

Unul din serviciile pe care cei de la Termo System le pune la dispozitia publicului larg se refera la izolatie acoperis bloc. Acoperisul este zona in care avem pierderi de caldura si mici fisuri pot fi motivul pentru care apar curentii de aer rece, precum si motivul pentru care infiltratiile de apa se produc. Sezon dupa sezon, poate cu mici exceptii vara, veti distinge probleme legate de intemperii.

Asadar, sa izolam un acoperis, fie ca este vorba despre bloc sau casa, este o recomandare pe care specialistii o fac. Nu orice fel de hidroizolatie este buna, ci in mod deosebit cea cu poliuree. Trebuie spus despre acest material ca are o textura stransa, dar si flexibila. Are rezistenta indelungata si va actiona ca un scut impotriva factorilor de mediu.

Cand este timpul potrivit pentru executia acestui tip de izolatie?

Specialistii din domeniu vor oferi tot sprijinul necesar pentru ca tu sa intelegi cum va fi efectuata procedura. Este de la sine inteles ca perioada prilenica este in timp calduros, cand suprafetele nu sunt umede, ude de asemenea. In mod ideal, hidroizolatiile sunt recomandate inca din faza de constructie a unei locuinte, cladiri.

Din pacate, unii considera necesara hidroizolatia cand deja sunt pagube produse. Dar nu trebuie sa fie asa.

Avantaje

Pe termen scurt, dar si lung, hidroizolatia si izolatia fatadelor inseamna avantaje multiple. Aici includem faptul ca o locuinta sau cladire devine mai eficienta din punct de vedere energetic. Diferenta se va observa si in valoarea facturilor achitate, aferente incalzirii spatiului. In plus, sunt corectate sau evitate problemele legate de igrasie, mucegai, umiditate in exces si tot ce rezulta din expunerea la un astfel de mediu – alergii continue sau probleme respiratorii in mod frecvent aparute.

Regula de baza care sa faca din procedura de izolatie sau hidroizolatie sa fie una eficienta tine de cine realizeaza lucrarea. Conteaza ca cei in cauza sa fie profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, cu experienta in domeniu, iar materialele folosite sa fie pe masura, adica cele premium.

Descoperim la Izoterm System, cu pagina de prezentare izoterm-system.ro, toate detaliile despre o posibila colaborare. Preturile difera caci este vorba de suprafete diferite. Trebuie spus ca aceasta echipa poate executa izolatii termice cu spuma cu celula inchisa sau deschisa, cu spuma poliuretanica, izoleaza terase sau chiar si corturi de evenimente.

Daca inca mai stai pe ganduri, descopera in aceeasi pagina si portofoliu de lucrari astfel incat sa castigi nota de incredere in aceasta echipa, caci este recomandata si de experienta. Acceseaza pagina oficiala pentru detalii.


Contact: izotermsytem@gmail.com