Casele trebuie sa fie sigure, primitoare, linistite si calduroase iarna. De la locuintele noastre asteptam protectie, intimidate si securitate. Un magazin care ofera numeroase solutii pentru casa este Isoterm.

Iubim mansardele, fiindca de la ferestrele acestora se vede totul asa de frumos! Ploaia se aude ca un cantec de leagan, ninsoarea parca este mai aproape de sufletele noastre, dar ce facem, cand gerul nemilos intra peste noi, cand auzim claxoanele masinilor, peretii sunt plini de igrasie si casa ne devine straina si loc al suferintei si disconfortului?

V-ati intrebat de ce se intampla toate acestea? Stiti ca va puteti imbolnavi intr-o casa care nu este izolata perfect si de plamani si de nervi?

Pentru confort de sapte stele interesati-va din timp de izolatia casei fiindca veti avea garantate urmatoarele avantaje:

-cu o izolatie eficienta, cum este cea cu spuma poliuretanica, evitati pierderea a 50% din caldura in timpul iernii. Asta inseamna ca veti plati la jumatate caldura, deci veti face economii subtantiale. Ignorand izolatia mansardei sau a acoperisului care prin aceasta metoda costa foarte putin, costurile de intretinere a locuintei vor fi mult mai mari.

-Lasati specialistii de la Isoterm sa se ocupe aplicarea corecta a spumei izolatoare. Nu veti mai auzi cainii latrand suparator, traficul infernal de la anumite ore, cursele ilegale de masini de la miezul noptii sau un motor care este turat special sa deranjeze. Toate zgomotele acelea care nu va lasa sa dormiti, va afecteaza sanatatea si randamentul de a doua zi.

Mi s-a intamplat sa nu pot dormi din cauza cainilor care nu se opreau din latrat, a claxoanelor si a franelor si m-am simtit ingrozitor.

-izolatia face sa dispara senzatia de sufocare cauzata de caldura umeda din timpul verii, fiindca tot ceea ce este nociv este tinut departe de locuinta. Igrasia nu are voie sa apara in aceste conditii.

Cine a avut igrasia in casa stie despre ce vorbesc. Eu am vazut pereti albastri de mucegai la amici care greu mai primeau musafiri, fiindca exista si un miros neplacut in camera. In plus, s-au trezit si cu hainele din sifonier verzi sau albe, mirosind a mucegai.

-este usoara si nu afecteaza sub nicio forma fundatia casei.

-se realizeaza repede, nu trebuie sa stai cu mesterii in casa nici cel putin o zi, fiindca in cateva ore totul este gata.

-un gospodar mai priceput nici macar nu apeleaza la specialisti pentru asta, ci isi izoleaza singur mansarda, pentru asta trebuie sa pulverizeze rapid si constant.

-spuma patrunde prin toate crapaturile si este compatibila cu toate materialele.

-spuma are capacitatea de a conserva lemnul si prin acest fapt cladirea pana la 80 de ani. Ce inseamna acest lucru? Lemnul nu se rascoace la soare si nici nu se innegreste. O bucata de lemn lasata mult timp in bataia soarelui si uscata foarte tare isi pierde rezistenta foarte repede. In al doilea rand, lemnul tratat cu spuma poliuretanica nu mai putrezeste. Existenta unui lemn putred in acoperis pune in pericol pe toti ai casei si insasi locuinta.

In concluzie, izolatia eficienta inseamna izolatie totala, dar si conservarea materialelor din care este facut acoperisul.