Găsise Ionuţ o listă cu nume amuzante, ciudate, penibile şi de acolo au plecat discuţiile noastre aseară. După ce am râs cu lacrimi de Ruptureanu Rozeta şi Întuneric Steluţa Luminiţa, după ce ne-am mirat de Viorel-Riceard Badea, ne-am amintit că nici numele meu nu este chiar comun. La un moment dat, Mihai îmi spune că mi-aş putea schimba până şi numele blogului, pentru că nu mai corespunde cu realitatea. Sfatul lui este să fiu sinceră şi să recunosc că după doi ani de blogging, acel iubesc viaţa s-a transformat în iubeam viaţa.

Într-adevăr, în ultimul timp am trăit pe blog (rog Paraziţii să se abţină, să-şi păstreze versurile pentru ei :) ), aproape fără contact cu lumea de afară. Nu vreau sfaturi. Ştiu că nu e normal, ştiu că nu e bine, dar s-a întâmplat fără să îmi dau seama, prin amânări repetate. Nu vreau nici să îmi fac bilanţul, pentru că mare lucru nu aş avea de povestit şi oricum s-a ajuns la saturaţie. Parcă am fi elevi de şcoală şi ni s-ar fi dat extemporal cu această temă.

Vreau doar să mă mint frumos astăzi, în ultima zi din an, să îmi promit că în 2014 voi ieşi mai mult pe afară, că voi face ceea ce făceam altădată, că voi iubi şi viaţa de dincolo de casă, blog şi calculator, nu numai amintirea ei. Vreau să îmi felicit soţul, care în această seară împlineşte un an de când s-a lăsat de fumat. Vreau să îmi treacă tusea asta urâtă, care mă trezeşte noaptea din somn. :)

Vă mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce mi-aţi oferit, material şi spiritual, în 2013, vă mulţumesc că mi-aţi fost alături chiar şi când nu mă mai simţeam capabilă să răspund comentariilor sau să vă citesc, vă mulţumesc că mi-aţi îmbogătit viaţa şi mi-aţi dovedit că lumea este plină de oameni frumoşi, pe care îi poţi găsi uşor dacă deschizi larg ochii şi inima!

Să aveţi un 2014 minunat, pe care să îl trăiţi sănătoşi, veseli, împliniţi spiritual! La mulţi ani!