Îmi torn cafea în ceașcă, aprind prima țigară și o fumez cu sete. Ud cele trei flori care au reușit să supraviețuiască, în ciuda nepăsării mele. Spăl vasele rămase de aseară în chiuvetă. Mă schimb de pijamale, deși nu am de gănd să ies din casă. Împart, cu generozitate, câteva like pe facebook. Îi calc soțului meu o cămașă. Citesc două articole scrise de un prieten blogger. Scriu acest articol.

Toate cele de mai sus îmi răpesc, pe rând, câte cinci minute din viață. E mult, e puțin? Este exact timpul de care am avut nevoie pentru a mă înregistra și a vota proiectul Semn spre Carte, intrat de câteva zile în cursa pentru obținerea unei finanțări, în cadrul competiției ”Idei din Țara lui Andrei”. Îmi place să cred că nu sunt singură pe aici, că nu vorbesc chiar singură, așa că vă întreb: voi ce faceți în cinci minute?

semn2-300x150

Puteți acorda un vot acestei idei minunate? Copiii săraci ai acestei țări merită cinci minute din timpul vostru, al nostru? Cu ajutorul voturilor noastre, proiectul are șansa de a primi banii necesari, bani din care vor fi cumpărate cărți pentru copiii ce vor să citească și nu își permit acest lux. Da, pentru unii români, în anul 2014, o carte poate fi un lux. Noi ne dorim să fie altfel și am putea reuși, dacă am fi uniți.

Oferă cinci minute din timpul tău copiilor, cititorule, oferă un vot, căci în funcție de felul în care îi creștem ne va fi viitorul!

logoTA-300x113

Detaliile despre proiect și butonul pentru acordarea votului le găsiți aici. Țin să le mulțumesc anticipat celor care vor sprijini demersul nostru cu un vot, cu un share sau chiar scriind pe blog despre această acțiune!