M-am repezit să scriu despre cele 10 motive pentru care citesc, uitând să vă anunţ că particip la un concurs organizat de librăria online Libris.ro, unde puteţi găsi cărţi în limba română din toate domeniile, cărţi în limba engleză şi cărţi online. Pe site-ul librăriei am văzut cărţi de la foarte multe edituri, dar şi reduceri semnificative. Eu mi-am propus să cumpăr luna aceasta Memoriile unei gheişe, de Arthur Golden, despre care am auzit atât de multe cuvinte frumoase şi care aşteaptă de multişor pe lista mea.

Concursul organizat de Libris, la care îmi anunţ participarea cu acest articol, este doar pentru bloggeri, aşa că vreau să vă invit să participaţi alături de mine. Sub deviza “Libris.ro îţi scoate cărţile din wishlist şi ţi le trimite acasă!”,
elefant.ro
organizatorii vor să afle răspunsul la întrebarea “De ce citesc?”. Tot ce au bloggerii de făcut este să îşi anunţe înscrierea în concurs printr-un articol ca acesta, apoi să scrie un articol cu tema “De ce citesc?”, în care să vorbească despre zece motive pentru care oamenii ar trebui să citească (una dintre cerinţe este să puneţi link către Libris.ro pe cuvintele librărie online şi cărţi online in ambele articole).

Concursul va fi jurizat de “O instanţă binevoitoare, înarmată cu inteligenţă, răbdare şi simţul umorului va aprecia următoarele:

Cel mai interesant răspuns la întrebarea „De ce citesc?” (pondere 50%)

Cele mai multe comentarii la postul „De ce citesc?” de pe blogul tău (pondere 50%)

Depunctăm (pe bune!) folosirea defectuoasă a limbii române (recomandăm DOOM-ul).”

Aveţi timp până pe data de 22 aprilie să scrieţi articolele, dar sfatul meu este să vă grăbiţi, să nu lăsaţi pe ultima zi, mai ales că o pondere de 50 % din punctaj este dată de numărul de comentarii strânse la articolul cu cele zece motive pentru care oamenii ar trebui să citească.

Premiile sunt foarte ispititoare:

Locul 1: cărţi la alegere în valoare de, ţine-ţe bine, 900 lei!

Locul 2: cărţi la alegere în valoare de 400 lei!

Locul 3: cărţi la alegere în valoare de 200 lei!

Linkul către articolele voastre trebuie postat pe pagina de facebook a librăriei Libris. Dacă aveţi nelămuriri, sunt pe aici… Baftă tuturor!