Descoperise Ionuţ cândva că bloggerii sunt ca şi pocăiţii, că se sprijină şi se ajută între ei. Pentru noi a fost o mare surpriză să aflăm că oamenii sunt dispuşi să acorde susţinere unor necunoscuţi. Apoi am simţit pe pielea mea ce înseamnă să te ajute cineva, când Florin Ruşanu mi-a cumpărat blogul. Pentru mine, el va fi mereu cap de listă în blogroll.

Astăzi am mai avut o surpriză văzând solidaritatea bloggerilor ploieşteni. Aveam dimineaţă nu mai puţin de trei biciclete cu care să particip la Kilometrul Verde, aşa că am decis că va merge şi soţul meu, să facă şi el febră musculară, nu doar eu. Mă voi pregăti totuşi, luând multe dulciuri la mine, care fac minuni în febra musculară. Nu voi uita nici micuţa aspirină, singura care poate calma durerile.

Vreau să fac şi o invitaţie oficială cu ocazia asta unei prahovence pe care am remarcat-o datorită comentariilor haioase pe care le lasă. Să trecem la treabă, cum ar spune cineva:

Dragă Adelina Iliescu, bloggerii ploieşteni se vor întâlni sâmbătă, 30 iunie, pentru a participa la evenimentul numit Kilometrul Verde. Vreau să te invit să ni te alături, chiar şi fără bicicletă. Promit să merg cu tine pe jos dacă accepţi. ;)

Tot acum şi aici vreau să le mulţumesc lui Cojo, Eduard şi Kriogen pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat.

Ni se mai alătură cineva? Ploieşti? Bucureşti?