Acasa este locul in care te regasesti, acolo unde iti place sa te reculegi. Este evident faptul ca ai nevoie ca aici sa isi creezi locul perfect, unde ai confort deplin. Exista la ora actuala destul de multe sisteme moderne ce te pot ajuta sa iti faci casa eficienta, cu un consum optim al resurselor de iluminat sau incalzit. Nu uita insa de partea de izolatie.

In lipsa unei izolatii corespunzatoare a cladirii si acoperisului casei ai toate sansele sa inregistrezi pierderi de caldura. Pe principiul degeaba ai centrala termica, daca spre exemplu tamplaria este veche si din aceasta cauza pierzi caldura. Asadar, procesul de izolatie spuma poliuretanica face parte dintr-un amplu plan in care iti propui sa te ingrijesti de confortul din locuinta.

Afla despre oferta de la Termosystem

Pe pagina oficiala Termosystem.ro vei regasi servicii profesionale de izolatie. Izolatia cu spuma poliuretanica inseamna tehnologie moderna si materiale de calitate, cu ajutorul carora vei obtine rezultatele dorite. Vorbim de proprietati exceptionale ce fac din investitia in acest serviciu sa fie una multumitoare – spuma in cauza rezista chiar si in conditii climatice severe.

Cat despre echipa cu care ar urma sa colaborezi, trebuie sa stii ca cei de la Termosystem sunt pe piata de ani buni, deci ii recomanda in primul rand profesionalism, seriozitatea lor si bineinteles experienta. Dispun si de materialele necesare, accepta deplasarile, iar despre proiectele lor si tot ce au in desfasurare, precum si alte detalii de interes, vei descoperi in pagina oficiala.

Izolatia cu spuma poliuretanica – ce avantaje sunt

Atunci cand investesti in ceva trebuie sa te asiguri ca iei o decizie buna pe termen lung, o decizie profitabila pentru bugetul tau. Iata ce avantaje majore sunt in discutie, cand vorbim despre izolatia cu spuma poliuretanica:

Eficienta termica – mentionam in randurile de mai sus, casa izolata este mai eficienta din punct de vedere termic.

Izolarea fonica – o casa izolata corespunzator face diferenta si din acest punct de vedere. Zgomotele ce vin de la exterior sunt diminuate, ce se intampla in locuinta nu se va auzi afara. Este perfect asa, cine nu isi doreste intimitate?!

Rezolvi problemele legate de infiltratiile de apa si consecintele acesteia – apa infiltrata, de la diverse surse, iti creeaza umiditate peste masura in casa, de aici si igrasia, mucegaiul. Izolatia cu spuma poliuretanica te ajuta sa corectezi astfel de probleme.

In plus, spuma poliuretanica are pret accesibil, nu este grea incat dupa aplicare sa formeze un strat atat de gros, incat sa te gandesti in ce masura ar putea afecta structura casei. Iar daca mai sunt aspecte de mentionat ar fi si faptul ca se aplica usor. Este in avantajul tau pentru ca echipa va lucra usor si repede in a duce la bun sfarsit proiectul.

Afla tot ce trebuie sa stii despre acest subiect, poti cere si o cotatie de pret si anul acesta propune-ti sa faci si aceasta investitie!

Contact:

+40 (728) 736 763 | office.termosystem@gmail.com