Mă uit la om, la orice om întâlnit pe drumul vieții, și am senzația că intuiesc bijuteria care i s-ar potrivi, care l-ar pune în valoare așa cum merită… Sigur, este posibil să fie doar o impresie, însă mă distrează și mă face să mă simt bine. Ideea de a dărui, măcar în gând, câte o bijuterie ByAlya fiecărei persoane din viața mea, îmi îmbogătește sufletul. Unii le-ar purta firesc, pentru că este în natura lor să aducă la lumină ceea ce li se potrivește, alții probabil s-ar teme în prima clipă să asorteze hainelor un giuvaier de genul acestui colier Crystal Eclipse.

colier-crystal-eclipse

Dar eu știu, intuiesc potrivirea dintre o persoană și o bijuterie. Simt că puțină încurajare și o oglindă în care persoana să aibă ocazia de a se admira pot face minuni. Căci de unde ai putea știi dacă un colier îți este destinat sau nu, dacă nu îl așezi pe piele, să te atingă tandru, să își reflecte luminile în ochii tăi încântați, să te transforme din femeie în zeiță, măcar în imaginație?

Rezumat al unui studiu de caz: am o prietenă ce poartă haine sobre, în culori neutre, nepuse în valoare de nici o bijuterie, cu excepția verighetei. Este o femeie frumoasă, încă tânără, care uită cât de scurtă este viața și cât de important este să ne simțim bine în propria piele. De multe ori i-am sugerat să își cumpere mici bijuterii care să o înveselească, să îi schimbe starea de spirit și să îi reaprindă în ochi flacăra pasiunii pentru frumos, elegant, select. Erau vorbe goale. M-a refuzat întotdeauna, spunând că nu are nici timp, nici chef de așa ceva. Până în clipa când mi-a venit IDEEA.

Fără să îi mai cer părerea, am comandat bratara Black Cuff și i-am oferit-o cadou. I-am așezat-o pe încheietura mâinii și am rugat-o să se privească în oglindă. De unde la început părea circumspectă, după câteva mișcări ale mâini și câteva piruete în fața oglinzii, chipul i s-a luminat și prietena mea s-a metamorfozat. Era o cu totul altă persoană, cu un zâmbet larg pe chip și cu ochii strălucind. Intuisem bine! Bijuteria ByAlya era lucrată pentru această femeie, era o prelungire a pielii și a firii sale!

bratara-black-cuff

 

Ați încercat vreodată acest joc? Știți câtă bucurie poate aduce momentul în care o persoană dragă descoperă că viața poate fi minunată atunci când porți o bijuterie? Știți ce satisfacție am avut văzând că am intuit exact bijuteria potrivită, că am făcut un om fericit? De atunci, prietena mea nu iese din casă fără brățara pe care i-am oferit-o cadou, ba chiar și-a comandat și singură câteva inele și o pereche de cercei ByAlya.

logo-alya-150x150

Credeți că puteți intui, doar privind o persoană, care bijuterie i se potrivește?