Skip to main content

Într-o lume ideală

Într-o lume ideală, nu mi s-ar scurge ochii la pozele altora, făcute pe plajele litoralului, nu m-ar afecta vorbele unor cucoane prea pline de ele, nu m-aș trezi aproape de prânz, nu aș avea facturi de plătit, copiii nu s-ar chinui cu alergii, pisica nu mi-ar fugi din casă de câte ori se deschide ușa, părul nu mi s-ar încurca după fiecare spălare, țigările nu s-ar termina când magazinele din apropiere sunt închise, lumea nu ar mai crede că am mult timp liber dacă stau acasă, laptopul nu s-ar încinge atât de repede, femeile grase nu mi-ar invada facebook-ul cu pozele lor “sexy”.

Într-o lume ideală, prietenii care m-au f…t la icre m-au deranjat de prea multe ori cu mesaje mi-ar răspunde acum la mesaje, pungile de pufuleți nu s-ar goli niciodată, băiatul meu ar dormi mai mult, să nu mai semene a zombi, nu ar exista muște, țânțari și alte lighioane terifiante, avioanele nu s-ar prăbusi, mașinile nu ar mai goni nebunește prin oraș, căruțașii nu ar mai primi amenzi pentru că circulă pe străzi, eu aș locui la munte, roșiile ar avea gust, m-aș pricepe să îmi fac singură o temă mișto pentru blog, florile ar supraviețui chiar dacă oamenii ar uita să le ude.

Într-o lume ideală, blogul meu s-ar regăsi în mii de blogroll-uri, telefonul nu ar mai suna imediat ce ațipesc, soarele ar sta pe cer întreaga vară, mașina mea de spălat ar funcționa, oamenii nu s-ar mai încăiera pentru toate nimicurile din lume, cerceii mei nu s-ar mai desperechia inexplicabil, prietenii ar da clic pe linkuri atunci când îi rog, nimeni nu ar mai suferi de mania persecuției, biscuiții belgieni nu s-ar termina atât de repede, aș avea curajul de a comenta pe blogul lui Vali, nu s-ar mai fura idei.

Într-o lume ideală, toți cei ce intră pe blogul meu ar duce mai departe vestea despre concursul Lenjerii de pat Outlet, ce durează până la sfârșitul lunii iulie și are premii substanțiale în bani.

Comments
 • […] Într-o lume ideală, oamenii nu se ascund, nici nu anulează tot ce au fost cândva. Din nefericire, lumea ideală nu este pe această planetă. Pe pământ, oamenii trăiesc cu pasiune, au nervi, iubesc, sunt impulsivi, iau decizii, sunt geniali, uneori greșesc, râd și plâng. Pământul ne suportă pe toți, buni sau răi, proști sau deștepți, sinceri sau fățarnici. Nu avem obligația de a ne justifica deciziile, iar când o facem, știm că există riscul ca o cutie a Pandorei să ne îngroape sub fel de fel de grozăvii. […]

 • dana July 18, 2014 at 12:17 pm

  Hai ca ti-am dat clik pe linkuri si am transmis si despre concursul Lenjerii de pat Outlet…, macar o parte din lume sa-ti fie ideala. 🙂 ( Se poate doar o parte?!?) =D

 • Radu July 18, 2014 at 2:02 pm

  Unii tac şi câteodată şi mai fac! 😉

 • Javra July 19, 2014 at 3:18 pm

  Într-o lume ideală n-ar trebui să facem advertoriale pentru un ban sau o lenjerie în plus…

 • Kadia July 22, 2014 at 3:53 pm

  Eu stiu o tara unde soarele sta pe cer toata vara, dar nu cred ca este genul de situatie la care te-ai gandit tu, plaja poate gasesti, dar chef de baie nu cred sa-ti vina.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.