De cand ma stiu mi-a placut sa fiu inconjurata de instrumente de scris. Unora li se poate parea usor demodat sa scrii de mana in era tastaturilor de tot felul, insa nu e chiar asa. Exista locuri de munca unde hartiile inca se mai completeaza cu pixul. Am lucrat timp de doi ani si jumatate intr-un asemenea job. Din ora in ora faceam diverse verificari si notam totul pe hartie. Iar asta se intampla intr-o tara occidentala, mult avansata fata de Romania.

Dupa cum stim toti, la job sau la scoala inca este nevoie de instrumente de scris. Nu traim numai pe bloguri si pe facebook, ca sa scriem la tastatura. Pentru cei mai multi dintre noi, instrumente de scris inseamna pixuri, stilouri, creioane, markere, corectoare. Dar de unde le cumparam si la cate dintre ele ne putem rezuma? Raspunsul la prima intrebare este simplu: instrumente de scris puteti cumpara de pe site-ul www.gutuie.ro. Pentru a doua, raspunsul tine de fiecare om in parte, in functie de nevoile si placerile pe care le are.

Eu, de exemplu, cat am lucrat in brutaria din Scotia, am folosit pixurile fabricii, pentru ca asa o cereau regulile. Pentru acasa, in schimb, mi-am cumparat pixuri atat din magazinele de papetarie care mi-au iesit in cale, cat si de prin magazinele de suveniruri intalnite prin locurile pe unde am umblat. Intr-o zi am sa va arat colectia mea de pixuri.

Pentru cititorii mei vreau sa recomand gutuie.ro, un magazin foarte bine aprovizionat de unde pot fi cumparate instrumente de scris (si nu numai, desigur). Stiu ca multi dintre voi aveti copii care merg la scoala, la fel cum multi lucrati la birou sau aveti chiar propriile voastre firme, unde pixul este un instrument de scris indispensabil. In plus, as recomanda sa nu abandonati placerea de a scrie texte de mana, caligrafic, si de a le insufla si copiilor aceasta placere.

DIPLOMAT Magnum – Lime Green – stilou cu penita M din otel inoxidabil. Este perfect pentru copii, caci ei au in primul rand nevoie sa invete sa scrie caligrafic, iar stilourile sunt mult mai potrivite pentru asta decat pixurile. In plus, este un instrument de scris usor si ieftin, caci are corpul din plastic si a fost acoperit cu un lac special anti-alunecare. As recomanda acest stilou si celor care obisnuiesc sa isi scrie textele de mana (cunosc o multime de bloggeri si scriitori care fac acest lucru).

instrumente de scris

In magazinul online gutuie.ro il veti gasi la un pret bun si intr-o mare varietate de culori (alb, verde, rosu, negru, roz, albastru, bleu etc).

Un alt instrument de scris care nu ar trebui sa va lipseasca din casa (ori din geanta, penar, birou etc) este DIPLOMAT Spacetec Q4-Quad Blue – pix metalic. Dupa cum probabil va amintiti din vremea cand mergeati la scoala, cu stiloul putem scris mai frumos, insa cu pixul scriem mult mai repede. Pixul aluneca usor pe hartie si ne ajuta sa “tastam” rapid litere, cifre sau ce mai avem nevoie.

Nu le-am numarat niciodata, insa cred ca am in casa mai mult de 50 de pixuri. Pe unele dintre ele le luam cu mine la scoala anul trecut. Pentru ca le-au vazut si admirat deja colegele mele de clasa (merg la niste cursuri de limba engleza), anul acesta voi baga in penar alte pixuri, caci am foarte multe. Voi cate pixuri si alte instrumente de scris aveti?

Pentru orice fel de instrumente de scris, dar si pentru alte produse de birotica sau papetarie ori echipamente de protectia muncii, apelati cu incredere la site-ul gutuie.ro, locul unde veti gasi articole de cea mai buna calitate la preturi bune.

CONTACT

0731 270 748
office@gutuie.ro
Splaiul Independentei 319, SEMA Parc, Obiectiv 19B
Luni-Vineri, 09:00-17:00