Am copilărit împreună și ne-am înțeles întotdeauna ca frații (sau poate ca niște prieteni adevărați, că frații uneori nu se înțeleg între ei). Este un tip vesel și săritor, care nu te lasă la greu, pe care poți pune bază în orice problemă ai avea. I-a plăcut de mic să meșterească, să învețe cum se repară diverse chestii. La un moment dat, când școala a început să i se pară un calvar, s-a axat pe muncă și a descoperit că banii îi plac mult mai mult. A încercat în construcții, a încercat de unul singur, a simțit și gustul străinătății.

Îmi plăcea să îl necajesc uneori. Aflasem că avea un anunț prin ziarele locale, în care își oferea serviciile ca instalator, dar și ca om bun la toate în amenajări interioare și exterioare. Îl sunam de la prietene. Nu le cunoștea numărul de telefon și răspundea pe un ton foarte serios, de profesionist. De cum îi auzeam vocea, îl întrebam: ”sunteți domnul cu faianța?”. Mă recunoștea imediat. Știa că nu mulți și-ar permite să glumească pe seama lui.

O perioadă ne-am pierdut unul de celălalt, din cauză că viața decide uneori fără să țină cont de legăturile de prietenie, de dorințe sau nevoi. El a fost plecat în străinătate, eu am fost ocupată să îmi cresc copilul. Ne-am regăsit anul trecut, cu ajutorul bunului facebook. Mi-a povestit despre toate necazurile care l-au pus la încercare în toți acești ani, i-a povestit cum reușise să urce, dar și cum s-a întors de unde a plecat, după ce a pierdut tot ce avea, în urma unei întâmplări aproape de necrezut.

Și-a revenit abia când s-a angajat în București, la o firmă unde a găsit un colectiv pe măsura lui. Oameni harnici, dedicați, oameni pricepuți, dar și săritori, oameni care l-au tratat ca pe un prieten încă de la început și care i-au redat încrederea în el și în puterile lui. Nu știu dacă în acest moment mai este pe acolo (să îmi amintească cineva să îl sun), însă vă recomand ca atunci când aveți probleme prin casă, să apelați la un instalator bucuresti de la 07handyman.ro, http://servicii247.ro/, locul unde parcă s-au adunat toți profesioniștii capitalei.

Fie pe timp de zi, fie noaptea, dacă aveți tevi sparte, fisurate, înfundate, dacă doriți să vă instalați obiecte sanitare, dacă aveți robineți defecți sau ruginiți, dacă aveți scurgeri de apă în subsol (asta îmi amintește că și la blocul nostru există o asemenea problemă, încă nebăgată serios în seamă de locatari), dacă aveți calorifere sparte sau înfundate, un instalator profesionist de la această firmă vă va scăpa urgent de problemă.

Știu, când ai nevoie de un instalator, de cele mai multe ori înseamnă că ai o problemă urgentă, care nu suportă amânare. Din acest motiv, vreau să vă spun că aici veți găsi întotdeauna un număr de telefon valabil, la care vi se va răspunde indiferent de oră. Nici măcar nu este greu de reținut, mai ales dacă rețineți numele firmei. Este suficient să formați numărul de telefon 07HANDYMAN și un instalator profesionist vă scoate din necaz cât ați spune 07HANDYMAN. :)