Deşi afară încă este rece, pentru mine ultimele săptămâni au fost de foc. Se spune că cel ce aleargă după mai mulţi iepuri nu prinde nici unul. Este şi nu este adevărat, aş spune eu. Depinde de mulţi factori: cât de tare te implici, cât de repede alergi, alături de cine alergi, cât din norocul împărţit în lume ţi-a fost alocat… Toate astea mi-au amintit de zilele când mergeam la serviciu, de eforturile depuse ca totul să iasă cât mai bine, dar şi de micile recompense pe care şefii alegeau să le ofere angajatilor.

Nu era mare lucru, însă nouă un asemenea gest ne spunea că munca ne-a fost apreciată şi ne făcea ca data viitoare să lucrăm cu mai mare sârg. Din acest motiv am ales să ofer insigne micuţilor care au participat (şi vor participa) la proiectul Copilul, protector al animalelor. Dintr-un asemenea motiv tot mai multe firme aleg (şi bine fac) să îşi fidelizeze angajaţii oferindu-le mici cadouri atunci când îşi duc sarcinile la bun sfârşit.

Am ales să apelez la firma Best Promotionals pentru crearea insignelor, iar rezultatul, după cum veţi vedea mai jos, este exact ceea ce îmi doream. Imediat gândul m-a dus la firmele care vor să îşi promoveze imaginea şi, în acelaşi timp, să ofere angajatilor, clientilor şi colaboratorilor mici cadouri. Ştiam deja că

“Mico Promotion este o companie ce activeaza in domeniul producerii de articole promotionale inca din anul 2006. In decursul anilor, Mico Promotion a incheiat cu succes parteneriate cu firme de prestigiu din Romania, participand in mod direct la campaniile de publicitate si marketing ale acestora. In prezent Mico Promotion produce si ofera peste 4000 de produse promotionale printre care se numara insigne, bratari siliconate, brelocuri din pvc, emailate, stantate si turnate dar si trofee si alte materiale promotionale. Compania isi are sediul in Oradea, dar produsele pot fi comandate indiferent de locatia dumneavoastra.”.

Ai o firmă şi doreşti să îţi răsplateşti angajaţii printr-un gest simplu sau să promovezi imaginea companiei tale? Promovează-te cu stil, fără să cheltui o avere! Apelează cu încredere la Mico Promotion, aşa cum am făcut şi eu. Produsele pot fi personalizate, să poarte imaginea şi/sau logoul firmei tale. Vei observa că poţi alege dintr-o gamă foarte variată de produse, de la insigne, brăţări siliconate, brelocuri şi până la ceasuri, pixuri, mingi de fotbal, prosoape, rame foto, genţi…

De-a lungul timpului am avut de multe ori ocazia de a observa felul în care o firmă sau alta îşi promovau imaginea. Unele au ales să facă diverse campanii pe bani grei, altele au înţeles rapid că o insignă, o brăţară siliconată sau un breloc (produse care au preţuri foarte mici) pot avea acelaşi puternic impact asupra persoanelor cărora li se adresează. Vă dau cel mai la îndemână exemplu: insignele pe care firma Mico Promotion le-a lucrat pentru mine.

Aceste insigne vor ajunge la copii. Copiii le vor purta în piept şi vor stârni curiozitatea altor copii, dar şi a adulţilor. Vor povesti despre blogul meu, despre animalele din adăpostul de la Răcoasa (ştiţi deja că aşa mi-a venit ideea campaniei), despre desenele pe care le-au făcut în calitate de protectori ai animalelor, vor duce mai departe mesajul dorit, acela de a avea grijă de pisicile şi câinii care depind de om. După cum vedeţi, cu foarte puţin se pot rezolva multe, dacă ştii ce şi cum să alegi. Scuze pentru calitatea imaginii…

insigne promotionale

Acelaşi lucru se poate realiza comandând diverse materiale promotionale, insigne, brăţări siliconate (cum sunt cele pe care le vedeţi la mâinile participanţilor la festivaluri rock) sau brelocuri personalizate care să atragă privirile şi să stârnească omului curiozitatea. Iată şi datele de contact ale Mico Promotion:

str. Timotei Cipariu nr. 33
Oradea, Romania
Tel: 0722-339.839; 0736-345.681
Fax: 0259-470.096
E-mail: office@optional.ro