Cred ca una dintre marile inventii ale lumii e nimeni alta decat faimoasa vopsea spray, iar cei care vor indrazni sa ma contrazica ori nu traiesc pe aceasta planeta, ori au imbatranit sufleteste si nu mai pot gusta chiar toate placerile vietii. De exemplu, mie imi place foarte mult dragalasa vopsea pentru graffiti, atat pentru ca le da tinerilor ocazia de a-si fructifica talentul, cat mai ales pentru ca datorita ei orasul Ploiesti are o cu totul alta fata. E doar o vopsea spray, insa a avut puterea de a aduna la un loc oameni talentati si cu un dezvoltat spirit civic. Ce au facut acesti tineri voluntari? Si-au creat o harta a tuturor transformatoarelor din oras, au cumparat vopsea spray in toate culorile si au desenat pe zidurile care erau pline de mesaje vulgare imagini ce promoveaza baschetul.

O initiativa care pe mine m-a incantat peste masura si care face Ploiestiul sa arate cu totul altfel, o initiativa pe care as include-o fara sa stau pe ganduri la idei utile pentru orice oras al lumii, ca sa se termine o data pentru totdeauna cu blamarea celor care utilizeaza vopsea pentru graffiti. Iata ca aceasta vopsea poate fi folosita si in scopuri nobile, educative, de catre tinerii zilelor noastre.

In urma cu 2-3 ani auzisem de initiativa unor tinere de a vopsi cu diverse modele tricouri mai vechi si de a le oferi unor fete provenind din familii cu posibilitati reduse. Foloseau pentru acest lucru nu mai tin minte ce spray vopsea textile. Initiativa era laudabila, insa eu m-am intrebat de ce s-au grabit sa vopseasca niste tricouri vechi, purtate, cand puteau cumpara tricouri noi, fara imprimeuri, cat mai simple, pe care sa le personalizeze dupa bunul plac. Acela ar fi fost un gest cu adevarat deosebit, cred eu. Ar fi putut cere ajutor prin intermediul retelelor de socializare, al blogurilor, al ziarelor, si sunt convinsa ca s-ar fi gasit oameni care sa se implice si sa doneze bani, tricouri, spray vopsea textile si orice altceva le-ar mai fi trebuit.

Cei care doresc vopsea pentru graffiti, spray vopsea textile sau orice alt fel de vopsea spray pot intra pe site-ul colorit.ro, locul unde preturile sunt foarte bune, iar gama de produse foarte larga.