Viața trăită alături de patru pisici își poate pune o amprenta adâncă asupra omului și asta o simt clipă de clipă pe propria-mi piele. Am început prin a le cumpăra moțatelor diverse jucării cu care să își ocupe timpul, am visat să le fac locuri de joacă (nu mi-a reușit încă, dar ăsta e doar un motiv să cizelez visul) și m-am decis să scot la imprimantă o poză sugestivă cu pisici, pentru un tablou. Căutarea continuă, așa că puteți veni cu propuneri. Nu am eu imprimantă deocamdată, deci pe grămada de visuri adunate în timp tronează o vizită cu finalizare concretă (imprimantă și cartușe toner) în magazinul Cartuse Shop. Probabil și soțul meu caută în acest timp un cartuș cu care să mă împuște, exasperat fiind de “obsesia” mea pentru pisici.

Nu vreau chiar poze cu pisici, că d-astea am vreo 5000 salvate în calculator. M-ar interesa desene, picturi, schițe, caricaturi, chestii colorate și vesele, potrivite pentru un mic tablou. Chiar în timp ce scriam cuvintele de mai devreme mi-a trecut prin cap ideea că aș putea alege mai multe imagini pentru un tablou mare, așa cum se poartă acum, iar în dreptul fiecărei imagini să pun câteva informații despre pisici sau diverse proverbe, epigrame și fragmente din poveștile pe care le-am scris de-a lungul timpului. Aș putea transforma încăperea unde își va găsi locul tabloul în loc de pelerinaj, dacă obsesia va căpăta amploare, nu? :)))

Lăsând gluma la o parte, chiar aștept de la voi linkuri spre imagini cu pisici. Vă dau în schimb câteva informații despre cartușe toner și despre magazinul Cartuse Shop, dacă îmi promiteți că nu îi trimiteți soțului meu vreun cartuș să mă împuște. :)))

“Cartridge Service este unul dintre principalii furnizori de cartuse imprimanta si consumabile pentru imprimante din Cluj-Napoca, distribuitor de consumabile originale şi reumplute (refillate) inca din 2001. Printre mãrcile comercializate amintim: Hewlett Packard, Canon, Epson, Lexmark, Minolta, Brother, Xerox, Oki, SkyPrint, TFO.

Livrarea coletelor se face prin FAN CURIER (oriunde in tara unde au acoperire, GRATUIT la comenzi peste 150 de lei, dar fara kilometri suplimentari) sau cu PRIORIPOST in restul localitatilor. Plata se va face ramburs la primirea coletului sau anticipat prin virament bancar sau card. Imprimantele, multifunctionalele si orice alt produs peste greutatea de un kilogram NU intra in categoria de livrare gratuita. Pentru acestea va rugam sa asteptati confirmarea costurilor de expeditie.”

cartuse toner