Nu ştiu cum este la voi, dar în casa mea se ascultă rock în jur de 10-12 ore pe zi. Apartamentul nu este foarte mare, boxele sunt puternice şi vecinii îngăduitori (cel de deasupra noastră cred că are atelier de tâmplărie, tot timpul se aude o bormaşină, deci nu se poate plânge de muzică). Am nevoie de o schimbare in viata mea…

Dacă mă ocup de treburile casnice ascult cu mare plăcere Cargo, Voltaj, Slipknot sau Linkin Park. Dau din cap (cum am văzut că fac rockerii) şi îi acompaniez vocal.

Dar sunt şi momentele în care trebuie să scriu articole, să citesc ceea ce postaţi voi şi să comentez. Ore grele, în care scriu despre “femei cu puteri paranormale” în timp ce Călin Gruia îmi urlă în urechi “dă vina pe mine”, citesc despre necazurile provocate de “insulte” în timp ce Cargo îmi spune “nu mai am ţigări”.

Credeţi că mă mai pot concentra suficient în asemenea condiţii, mai ales că mă trezesc întotdeauna la ora 5 dimineaţa şi adorm la 12 noaptea? Colac peste pupăză trebuie să împart calculatorul cu soţul şi copilul meu.Tare bine mi-ar fi prins laptop-ul de la Groparu.

Am tot căutat soluţii şi, până la urmă m-am hotărât să îmi schimb programul, să văd cum merge. Voi dormi ziua şi voi scrie articolele noaptea, când este linişte (asta a fost ideea soţului meu).

Le fac cinste celor care vin cu o idee mai bună. :-P