Înapoi la școală, înapoi la sport – echipamente sportive de la Decathlon

Întoarcerea la școală poate însemna, pentru foarte mulți copii, întoarcerea la sport. Ca să nu ne mai ascundem după deget, trebuie să recunoaștem faptul că viața modernă reușește să ne transforme în persoane sedentare. Împotriva acestei maladii ar trebui să luptăm activ dacă vrem să fim sănătoși și să avem copii care iubesc viața și se bucură cu adevărat de ea. Înapoi la școală, înapoi la sport – echipamente sportive de la Decathlon.

Prin campania Back to school, Decathlon oferă celor interesați echipamente sportive de cea mai bună calitate la prețuri foarte bune. După cum deja știți, Decathlon nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este un brand recunoscut și apreciat, ale cărui produse au un raport calitate/preț excelent.

Acestea fiind spuse, nu îmi rămâne decât să vă prezint câteva propuneri de echipamente sportive utile începutului de an școlar, la preturi accesibile tuturor. Desigur, pe site-ul Decathlon veți găsi multe alte echipamente pentru aproximativ 70 de sporturi, din care să alegeți ceea ce considerați că se potrivește cel mai bine nevoilor voastre. Eu am ales să vă recomand produse pe care le-aș fi cumpărat cândva, când fiul meu era elev.

Încălțăminte alergare copii – Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipamente sportive potrivite

Copiii, chiar și dacă au doar câteva ore de educație fizică pe săptămână, ar trebui să poarte la școală încălțăminte de alergare. Motivul este ușor de intuit: cei mici au foarte multă energie de consumat și aleargă deseori în recreații, în drum spre școală, când merg la toaletă etc. Copiii aleargă nu numai cu vreun scop, ci și din pură plăcere. Părinții își doresc să își știe copilul în siguranță permanent.

În timpul alergării pot avea loc diverse accidente, mai ales dacă cel mic este foarte activ și nu are încălțămintea potrivită. Aș recomanda să cumpărați încălțăminte pentru atletism, căci este gândită și lucrată în așa fel încât să absoarbă șocurile și să aibă crampoane antiderapante. În plus, modelul ales de mine are un design modern, este confortabil, impermeabil și poate fi găsit la Decathlon în mărimi de la 32 până la 39.

Înapoi la școală, înapoi la sport - echipamente sportive

Treninguri pentru copii – echipamente sportive

Știu că pentru mulți părinți Back to School înseamnă cheltuieli greu de susținut. Cu toate astea, copiii au nevoie de echipamente sportive, de încălțăminte și îmbrăcăminte în care să se simtă confortabil și să fie în siguranță. Am ales să vă prezint două treninguri pentru copii care sunt foarte potrivite atât pentru orele de educație fizică, cât și pentru joaca afară în perioada următoare.

Aceste treninguri nu numai că sunt călduroase și absorb transpirația în mod eficient, dar au și prețuri foarte bune, accesibile oricărei familii – 29,99 lei.

Iată un trening albastru pentru băieți. Produsul este suficient de călduros, este modern și are un preț imbatabil.

Înapoi la școală, înapoi la sport - echipamente sportive

Trening roz pentru fete

Pantalonul are croiala dreaptă, clasică, fără elastic la bază, iar bluza se închide cu fermoar și are gulerul relativ înalt. Pe site-ul Decathlon găsiți acest model de trening pentru copii și în alte culori.

Rucsacuri și genți fotbal– Înapoi la școală, înapoi la sport

Cei care au copii (și în mod special băieți), știu deja că fiecare început de an școlar poate fi un coșmar când vine vorba despre ghiozdane. În prima perioadă de școală, fiul meu reușea să distrugă cam 3-4 ghiozdane pe an. Apoi am învățat să cumpăr lucruri de calitate, rezistente, pe care să le poată folosi întregul an școlar.

Vă sfătuiesc și pe voi să cumpărați rucsacuri pe post de ghiozdane. Sunt foarte rezistente, au un design plăcut și bretele ajustabile. Desigur, tot în asemenea rucsacuri copiii pot transporta echipamentul sportiv pentru orele de educație fizică sau pentru activitățile extrașcolare de la cluburile sportive.

Sper ca selecția de astăzi să vă fie de folos și să vă ajute să treceți ușor peste temerile legate de cumpărăturile pentru începerea noului an școlar.

Înapoi la școală, înapoi la sport – echipamente sportive de la Decathlon găsiți pe tot parcursul anului, nu numai în această perioadă. Alegeți calitatea și siguranța la prețuri bune. Iată ce alte categorii de produse mai puteți găsi la Decathlon în campania Back to school:

decathlon.ro