Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Cu mult înainte ca primul clinchet de clopoțel să răsune în curtea școlii, copiii încep să se agite, dornici să se reîntoarcă printre colegii cu care împart bune și mai putin bune. Ajutați de părinți, micuții elevi își pregătesc ghiozdanul, penarul, caietele și cărțile. Pentru că ora de sport este preferata celor mai mulți dintre copii, toți își amintesc că au nevoie de echipament confortabil pe care să îl poată folosi la orele de educație fizică.

Fie că școala este dotată sau nu cu teren de sport (eu sper din suflet că nu mai există în România școli care să nu aibă teren de sport), elevii beneficiază oricum de ore săptămânale în care fac mișcare, învață despre noțiunea de fair play și se relaxează activ. Înapoi la școală înseamnă înapoi la sport, căci tot mai mulți copii își petrec timpul liber în vacanță la televizor, pe telefon, tabletă etc, de cele mai multe ori cu acceptul părinților care uită faptul că sportul este unul dintre elementele cheie în dezvoltarea armonioasă a puiului de om.

Echipament sportiv la preț accesibil pentru orele de educație fizică

Este ușor să îți trimiți copilul la școală cu echipamentul sportiv potrivit, căci Decathlon are întotdeauna în această perioadă a anului reduceri semnificative și oferte de nerefuzat la toate obiectele care ar putea fi necesare în sala de sport, pe terenul de alergare al școlii sau chiar pentru acasă, unde copiii ar trebui de asemenea să facă mișcare, să aleagă o disciplină sportivă sau mai multe pe care să se axeze sau pur și simplu să se plimbe, să alerge, să participe la drumeții și așa mai departe.

Oriunde în lume ai merge, oamenii asociază Decathlon cu mișcarea, cu sportul, cu produse și echipamente sportive de calitate de prețuri fără concurență. Tocmai de aceea le recomand tuturor să aleagă echipament sportiv de la Decathlon, căci fiecare produs în parte are preț accesibil și oferă siguranța necesară în sala de sport și în afara ei.

Care sunt produsele incluse într-un echipament sportiv pentru școală? Vom discuta imediat despre câteva dintre ele și vreau să menționez de la început că sunt indispensabile pentru confortul și siguranța copilului. Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit.

Fie că vor practica sporturi cu minge, sporturi cu palete sau pur și simplu vor alerga și vor face exerciții pe saltea, la școală copiii vor avea mereu nevoie de echipamentul sportiv potrivit.

Trening pentru orele de educație fizică la preț accesibil

Un trening bun, de calitate, trebuie să fie confecționat dintr-un material ușor și respirant, să fie confortabil la purtat, de preferat extensibil, ca să asigure libertate de mișcare. În magazinul Decathlon există nenumărate modele de trening de acest fel, de la branduri recunoscute și apreciate în întreaga lume: Puma, Adidas, Domyos etc. Modelele de trening sunt în diferite culori, astfel încât să încânte deopotrivă fete și băieți. Au în comun faptul că sunt de foarte bună calitate și au pret accesibil.

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Încălțăminte sport de purtat în sala de sport și pe orice teren de sport

Întotdeauna am insistat pe ideea că nu poți face sport încălțat cu pantofii de ocazie. Producătorii țin mereu cont de specificul activității și realizează produsele în funcție de necesități. Încălțămintea sport pentru copii este gândită în așa fel încât să fie confortabilă, să le ofere siguranță și libertate de mișcare, să permită piciorului să respire și să fie rezistentă. La Decathlon există încălțăminte sport pentru orice activitate sportivă făcută la școală, în sala de sport, pe terenul de sport și în afara școlii. Raportul calitate/preț este unul excelent.

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Rucsacuri sport pentru copii

La fiecare început de an școlar, rucsacul vechi predă ștafeta rucsacului nou. Oricât ar fi de rezistent un rucsac și oricât de bine l-ar păstra copilul, pe lista de obiecte necesare perioadei “înapoi la sport” va exista mereu cuvântul rucsac, nu-i așa? Celor mici le plac lucrurile noi, căci ele arată bine și, mai mult, gusturile copiilor se schimbă permanent. Alege întotdeauna rucsacuri de bună calitate, rezistente și spațioase, în care copilul să poată băga tot ceea ce îi trebuie la ora de sport, de la echipament sportiv și până la bidonul cu apă.

Părinții știu deja că rucsacul nou preia ștafeta, iar cel vechi intră în dotarea adulților, care îl vor mai folosi câțiva ani în drumeții, pe navetă sau pentru a înghesui în el diverse obiecte de prin casă.

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Bidon de apă dotat cu capac cu filet

Primul sunet de clopoțel aduce și primele griji ale părinților. Este evident faptul că atunci când faci mișcare organismul muncește și consumă mai mult. În timpul orelor de educație fizică elevii transpiră, ceea ce implicit poate duce la deshidratare dacă nu au la îndemână un bidon de apă dotat cu capac cu filet din care să poată bea de câte ori simt nevoia.

Poate părea banală afirmația, însă medicii insistă pe ideea că organismul trebuie hidratat la timp pentru menținerea sănătății. Copilului nu trebuie să îi lipsească bidonul în care să păstreze apa curată și proaspată. Nu trebuie să aștepte sunetul de clopoțel pentru a merge la baia școlii să bea apă, mai ales că atât de multe școli din România nu oferă cele mai bune condiții în această privință.

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit

Șosete sport pentru copii

Înapoi la școală înseamnă, printre altele, grija de a cumpăra pentru copil tot ce este mai bun pentru ca el să beneficieze de condiții ideale în orice moment petrecut acolo, atât în clasă, cât și pe terenul de sport. Recomandarea mea pentru părinți este ca aceștia să aleagă întotdeauna șosete sport pentru copii. Ele sunt utile nu numai în timpul orelor de educație fizică, ci și la orele de curs, deoarece sunt proiectate să fie confortabile, rezistente, să facă față transpirației. În plus, sunt adaptate practicilor sportive. Să nu uităm că mai toți copiii aleargă în recreație.

Toate aceste produse pentru sport pot fi găsite pe site-ul Decathlon. Desigur, tot aici există nenumărate alte produse sport pentru copii de toate vârstele, de la îmbrăcăminte și încălțăminte și până la obiecte cu care cei mici se pot juca la școală și acasă: minge, palete, lupă pentru drumeție, cronometru, binoclu și așa mai departe.

Înapoi la școală, înapoi la sport!

 

decathlon.ro

Despre Decathlon eu am mai scris pe blog de-a lungul timpului. Este un brand care merită promovat, căci oferă întotdeauna orice tip de echipament sportiv de calitate la preț accesibil.

Înapoi la școală, înapoi la sport cu echipament potrivit!

Articole fitness ieftine pentru a face sport acasă

Cadouri pentru femei, bărbați și copii

Sporturi de vară cu echipamente Decathlon pentru copii

Idei de cadouri sportive cu produse de la Decathlon