Skip to main content

Inainte de blog

Poate unii dintre voi se intreaba cu ce isi ocupa Vienela timpul inainte de blog, inainte de a intra in aceasta lume miraculoasa, care i-a dat posibilitatea sa se deschida precum o floare in bataia soarelui de vara. Unii poate deja stiu, daca ma citesc de mult timp si au fost atenti. Pentru cei care nu stiu, vreau sa va povestesc cum imi pierdeam noptile in incercarea de a-mi depasi toate recordurile si mai ales de a depasi recordurile altor jucatori la jocuri online zuma.

Da, nu radeti, nu va mirati! Eram experta in jocuri, pentru ca in fiecare seara, dupa ce ma intorceam de la serviciu, dupa ce puneam totul la punct (mancare, putina ordine, vase, rufe), ma lipeam de calculator si nu ma dadeam dusa pana cand nu simteam ca adorm cu capul pe taste, incercand sa mai sparg o bila colorata. Cei care au jucat zuma stiu cat de captivant poate fi acest joc, mai ales dupa ce capeti dexteritate si vezi ca ai nevoie de tot mai putin timp pentru a trece de la o plansa la alta, sa iti bati propriul record sau recordurile altora.

Si cand ma gandesc ca la inceput nici nu am vrut sa aud de zuma, pentru ca eram disperata dupa Spider solitaire, cu care luptam incrancenata, incercand sa pun cap la cap cartile pe culori, in ordine, sa bat calculatorul care amesteca dupa placul lui cartile de joc. Abia dupa ce am spart primele bile mi-am dat seama ca este mult mai captivant zuma decat joculetul meu de carti, pentru care nici nu aveam nevoie de internet. Totul pana cand am descoperit blogurile! Cu toate astea, cand am zile obositoare, cand simt nevoia sa iau pauza, tot la jocurile mele ma intorc. 🙂

Comments
 • coolnewz November 14, 2013 at 7:55 am

  mie tata imi lua toate jocurile pe calculator din mina si ma trimitea la lectii. Zicea: tu peste 5 ani dai bacul si iti arde de jocuri pe calculator?? 😀

 • Alexandra November 16, 2013 at 5:58 am

  Zuma nu am jucat prea mult dar aveam şi eu jocurile mele care mă ţineau cu ochii lipiţi de monitor. Bine că acum fac ceva folositor în faţa calculatorului şi nu am rămas la stadiul de “Trebuie să trec la următorul nivel!”. :))

 • Radu November 16, 2013 at 6:30 am

  Ehe, n-ai încercat Dune! 🙂

 • nespusdemult November 16, 2013 at 1:54 pm

  Age of Empires – te ducea intr- o lume mai mult decat virtuala!

 • elly weiss December 4, 2013 at 9:39 pm

  N-am jucat niciodata decat jocuri foarte simple de care ma plictiseam cam repede. Dar tu stii ca eu nu sunt cu jocurile nici in real si nici macar in copilarie.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.