Aveam toate motivele să mă bucur de weekend. Ziua de ieri îşi anunţase prezenţa scăldându-mi camera în lumina soarelui, care a fost mai  matinal decât mine. Cerul limpede, fără nori, facebook-ul plin de ghiocei, pregătirile lui Ionuţ pentru împărţirea florilor şi a mărţişoarelor, frezia primită de la soţul meu, mărţişoarele primite de la copil şi de la soţ, urările venite pe mail şi pe blog, toate spuneau că a sosit primăvara.

Astăzi am aşteptat să mă trezească iar soarele. Şi am dormit liniştită până la ora 9. :)) Nici urmă de soare, nici urmă de cer senin! Dar mă simt mai bine, mi-am mai revenit şi am de gând să nu mai zac în pat, deşi medicamentele pe care le iau mă cam ameţesc. Nu este o banală răceală. Este ceva mai grav, dar sper că va trece repede.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de însănătoşire şi mărţisoare virtuale!

Vreau să îi mulţumesc în mod special bloggeriţei cunoscută sub numele de Andreia Rolling Ideas!  Împreună cu Horty al ei, a lucrat cu migală şi a reuşit să ne lase cu gurile căscate pe mine şi pe băieţii mei. Mi-a trimis un semn de carte şi un mărţişor vesel, pe care din păcate nu am reuşit încă să îl pozez. Semnul de carte are un fluturaş care mă va anunţa mereu că “ai zburat până aici”. Am fost foarte impresionată de gestul ei, dar mărţişorul m-a făcut să înţeleg că pozele, oricât ar fi de bune,  nu vor reuşi niciodată să redea adevărata valoare a unui lucru.

Multe dintre lucrările ei pot fi găsite pe blogul unde scrie. Le-am admirat mereu, le-am arătat şi altora, însă atunci când am primit mărţişorul, am rămas efectiv fără cuvinte. Andreia are îndemânare, răbdare şi pune mult suflet. Ceea ce iese din mânuţele ei va rupe zilele astea gura târgului! Eu nu m-am îndurat să îl scot din ţiplă. Este prea delicat şi vreau să îl păstrez intact! Mulţumesc, Andreia!

Să aveţi un weekend minunat, să fiţi sănătoşi, să vă bucuraţi de primăvară, de viaţă şi de micile surprize pe care ea le oferă! Eu nu vă pot da momentan decât ghiocei; la alegere: în zăpadă sau pe tort.

 

 

 

Particip la jocul Happy weekend, iniţiat de Elly. Astăzi, ediţia cu numărul  9.