In siguranta cu Special Doors

Siguranta este pe primul loc. Orice persoana isi doreste sa se simta in siguranta in propria casa, acolo fiind refugiul nostru. Ideal ar fi sa putem face asta in timp ce usa care ne separa de exterior isi pune amprenta peste aspectul casei si arata si deosebit. Acest lucru este posibil la Special Doors unde designul este direct proportional cu aspectul placut si materialele de buna calitate.

Design inedit chiar acasa la tine

Deseori casele sunt construite si mobilate in acelasi tipar si fiecare casa ar trebui sa aiba unicitatea sa, prin elemente inedite care sa se intipareasca in mintea celor care ii calca pragul. Obiectele mari de mobilier sunt parti centrale cand vine vorba de designul unei case, dar un rol foarte important il au si usile. Acestea de multe ori sunt alese simple, pentru a se potrivi cu tot restul casei.

Daca ti-as spune ca exista posibilitatea ca fiecare camera sa aiba esenta sa proprie, care sa completeze perfect stilul in care ai ales sa o decorezi, in materie de usi interior? Exista numeroase modele de usi atat de interior, cat si de exterior care permit persoanelor care au imaginatie si le place sa fie creativi si sa iasa din tipar. Avand in vedere ca intr-o casa locuiesc de obicei mai multe persoane, este normal ca fiecare sa aiba gusturi diferite si dorinte diferite.

In siguranta cu Special Doors

Diversitate pentru intimitatea casei tale

O gama larga de produse este oferita de Special Doors unde imprimeurile de pe usile de sticla pot inlocui rolul unui tablou care infrumuseta camera. Aceste usi au diferite imagini cu flori sau diferite modele mai simple care ofera un aspect elegant si simplu in acelasi timp. Modelul sand G 14-11 poate inlocui foarte usor o usa basic, dar confera in acelsi timp un aspect deosebit.

Chiar daca este din sticla usa este opaca, deci nu permite acces vizual la interiorul camerei ceea ce ofera intimitate. Exista variante diverse de culori al tocului astfel incat se poate combina frumos alegerea parchetului sau al gresiei cu stilul usii alese.

Sticla din care este confectionat geamul usii este trecut prin mai multe procese atunci cand se adauga imprimeul pe aceasta si prin acest mod se obtine o calitate superioara si rezistenta acesteia este una mai ridicata, care nu permite deteriorarea acesteia la un impact moderat.

Conceptul usilor este dezvoltat in functie de preferintele oamenilor si dorintei acestora de a imbunatati calitatea vietii prin aspectul placut si diferit ai casei lor, in detrimentul spatiilor basic si uneori “fara viata” al locurilor prin care merg zilnic sau dela locul de munca. Usile Elite pot aduce o pata de culoare in casa ta care schimba starea datorita modelelor unice si diferite de tot ceea ce te inconjoara zilnic in toata cladirile vechi si prea serioase.

Contact:

0728.476.634

comenzi@specialdoors.ro