Se întâmplă cumva ca vreunul dintre cititorii mei să fi mers în vacanță cu J’info Tours? M-ar interesa să aflu niște păreri sincere, căci prietenii noștri au planuri mari pentru această vară (vor să meargă în Grecia cu J’info Tours) și speră să fie totul bine, cât mai bine. M-am decis să scriu pe blog despre asta, cu speranța că le voi/vom putea fi de folos. Vreau totuși să vă spun că am purtat multe discuții cu ei pe tema vacanțelor petrecute prin lume. Dacă mi s-ar ivi posibilitatea de a evada pentru câteva zile, cred că aș sta mult pe gânduri dacă să plec printr-o agenție de turism sau pe cont propriu. Prin agenție există garanția că totul se desfășoară conform planurilor sau, dacă asta nu se întâmplă, că există posibilitatea de a trage pe cineva la răspundere. Pe cont propriu ești singurul vinovat de alegerile făcute, dar ai în schimb posibilitatea de a colinda pe unde îți poftește sufletul, de a aduna gânduri și păreri de vacantă cum nimeni nu a mai adunat.

Știți ce le-am spus eu prietenilor mei? Că nu m-aș deranja niciodată să citesc părerile altora înainte de a pleca undeva în vacanță. Și știți de ce? Pentru că fiecare om e unic și fiecare vede lucrurile în alt fel. Poate că ceea ce îmi place mie, altora le displace și ceea ce altora le place, pe mine mă lasă rece. Poate că, din diverse motive, cineva vrea să strice imaginea unei agenții de turism, a unui loc oarecare de pe pământ, a unui ghid. Oare aș mai pleca dacă aș citi înainte că anumite lucruri nu au mers așa cum se aștepta omul? Le-am spus să facă o încercare: să aleagă orice loc de pe planetă (nu neapărat Grecia) și să caute păreri despre el pe internet. Am curaj să fac pariu pe cât vreți că pentru fiecare loc există cel puțin un cârcotaș care nu s-a simtit bine acolo. Iată de ce nu vreau să citesc păreri înainte de a pleca undeva. Sunt destul de mare și cred că pot să fac față situațiilor neprevăzute, dacă ele apar. Nu cumva tocmai acestea fac mai târziu deliciul amintirilor?

vacanta

“Principalii beneficiari ai parteneriatului J’Info Tours – HRG sunt clientii nostri care au la dispozitie importante facilitati, printre care:

  • Asistenta 24 de ore din 24 atat in Romania cat si in exterior.
  • Preturi speciale, deosebit de bune, negociate la nivel de retea HRG in intreaga lume pentru zboruri, cazari, transferuri, rent-a-car etc.
  • Tehnologie moderna care optimizeaza procesele generand importante economii de timp si bani. » Logistica si know-how la standarde internationale
  • Personal special instruit”