In ultimii ani s-a pus tot mai mult accent pe finisajele casei. De ce? Fiindca acestea alcatuiesc o mare parte din design-ul interior, deci impactul lor vizual trebuie sa fie unul potrivit, sa fie in armonie cu celelalte elemente de decor si mobilierul. Si fiindca acestea nu se schimba prea curand, poate niciodata, oamenii dezbat multe modele pana ajung la unul care sa fie pe gustul lor si sa se potriveasca in casa.

La Imperial White, furnizor de placi ceramice de la Undefasa, Spania, vei regasi tot ce este in tendinte in materie de finisaje. Casa ta va arata precum cele desprinse din reviste, iar preturile sunt accesibile oricui.

Tipuri de placi ceramice populare

La mare cautare este acum aspectul de marmura. Astfel de placi ceramice ofera o eleganta aparte. Liniile diferite, contrastul intre nuante de alb, negru, griuri sau nuante calde precum bejul, maroul, sunt printre preferintele acestui an.

O alta optiune aleasa este gresia sau faianta care are insertii aurii. Gresia Joya lucioasa de la Imperial White este varianta care va taia rasuflarea oricui intra in casa ta. Intr-adevar aceste placi ceramice chiar formeaza o opera de arta. Ca o pictura in acuarele, in tonuri de gri inchis si deschis ca un cer ce prevesteste o furtuna, printre care se strecoara si fire aurite ducand cu gandul la fulgerele dintre nori. Sunt elegante, rafinate potrivite pentru o casa moderna.

Imperial White - placile ceramice pot transforma locuinta intr-o opera de arta

Gresia de tip parchet se pare ca se mentine in trenduri in continuare. Pentru cei ce nu vor grija intretinerii unui parchet, dar nici nu ar renunta la aspectul sau frumos, aceasta optiune impaca fiecare cerinta. Vei pastra acel aer cald, rustic pe care-l obtii cu design-ul de lemn si nu-ti faci griji de zgarieturi si umflaturi. Gresia este si mai usor de curatat, deci un alt avantaj. Regasesti pe site o varietate de optiuni dintre care poti alege.

Placile cu aspect de beton ti s-ar putea parea reci, insa mobilierul potrivit si accentele decorative il vor scoate in evidenta si vor oferi acel aspect de natural, ca si cum te-ai afla intr-o cabana cozy.

Indiferent de ce anume cauti la Imperial White nu duci lipsa de modele. In plus, vei regasi tot aici chiar si materialele de constructie necesare pentru instalarea placilor. Descopera catalogul accesand www.imperial-white.ro.

Contact:

info@imperial-white.ro

+40 733893399

Strada principala 475a, 207095 Bratovoesti