21. 06. 2012. O altă zi pe care vreau să o notez în calendar. Este ziua în care încep să îmi antrenez muşchii plăpânzi şi amorţiţi de statul în fotoliu pentru  un eveniment la care aş participa cu mare plăcere. Nu ştiu dacă voi reuşi, dar vreau să fiu pregătită pentru eventualitatea în care planul meu va da roade.

Am primit o invitaţie(probabil un fel de mass) de la Bogdan pentru a participa la Kilometrul Verde, eveniment care se va desfășura pe data de 30 iunie 2012 pe viitoarea autostradă București-Ploiești.

Nu am bicicletă, a ajuns de mult la fier vechi, adidaşii nu sunt într-o stare prea bună, nu am mai pedalat de ‘nşpe ani, dar vreau totuşi să particip.

Termin de scris şi mă apuc de făcut genoflexiuni, poate chiar şi un pic de aerobic(nu îndrăzni să râzi! ). Voi încerca să fumez mai putin zilele astea.

Nu ştiu cum voi rezolva cu adidaşii, nu stau prea bine la capitolul bani timp până pe 30 iunie, când va avea loc întâlnirea. Dar mai important este ca în zilele următoare să înroşesc telefonul, încercând să găsesc un jaf de bicicletă cu care să mă prezint în echipa ploieştenilor.

Bine-nţeles că Mihai nu a ratat ocazia şi mi-a oferit Tohani-ul tatălui său, care zace prăfuit într-o magazie la ţară. Bucuria mea cea mare este că nu a obiectat nimic auzind de dorinţa mea, probabil convins că nu voi găsi în timp util bicicletă şi că nu voi putea ţine pasul cu ceilalţi pe traseul destul de lung.

Dar a uitat un singur lucru: cât sunt de încăpăţanată când mă hotărăsc să fac ceva. ;) Aşadar, îmi împrumuţi o bicicletă?