Primul lucru pe care l-am văzut atunci când am intrat în casa soacrei mele a fost o mașină de cusut veche, ce părea a fi bine întreținută. Ochii mi-au sticlit de fericire la gândul că mi-aș putea face propriile
mele modele de rochițe și bluzițe, că aș putea din când în când să mă joc apăsând pedala mașinii de cusut. Din nefericire, curând am aflat că mașina nu funcționa, că avea nevoie de reparații serioase, care m-ar fi putut duce la cheltuieli prea mari. Degeaba era ea ștearsă de praf, lustruită și avea piesele bine unse cu ulei special.

Am pus ideea deoparte, lăsând-o să se matureze câțiva ani. În acest timp, ori de câte ori mi s-a ivit ocazia, am salvat în calculator câte o imagine cu imbracaminte femei, sperând că va veni ziua în care îmi voi face ceva asemănător. Am și un sertar plin de hârtii croite după diverse modele de rochii, fuste și bluze, pe care visez ca într-o zi să le folosesc cu succes. Nici mașina de cusut nu am reparat-o, nici nu mi-am cumpărat alta, așa că toate gândurile mele au rămas în stadiul de proiect intrat în hibernare. Cu toate astea, nu am umblat și nu voi umbla dezbrăcată, nu?

Internetul este plin de oferte, de modele de îmbrăcăminte pentru femei care mai de care mai frumoase, mai moderne sau cu croială clasică, elegantă. Din tot ce am văzut până acum, cel mai bine mi s-a părut că mi se potrivesc hainele de pe site-ul căruia i-am pus mai sus link, www.imbracamintefashion.ro. Intru din când în când pe acolo, urmăresc noutățile care apar, mă consult cu sora mea, mă consult cu cumnata mea și uneori îmi comand câte o rochiță, o vestă, o cămașă, un pantalon sau câte o bluziță. Normal, îmi rămâne regretul de a nu avea îmbrăcăminte făcută de mânuțele mele, dar în același timp am bucuria de a-mi cumpăra excat ce îmi place fără nici cel mai mic efort.

De ce vă povestesc toate astea? Pentru că am văzut ieri o rochiță care mi se pare perfectă, deși ea poartă numele Effect. Sau poate tocmai din acest motiv poartă acest nume. Mi-am propus să o comand de cum ia soțul meu salariul. Va ajunge la mine înainte de ziua de naștere a cumnatului meu, pentru că livrarea se face în termen de 24-48 de ore, așa că sper să fac impresie bună la petrecere.