Skip to main content

Îmbrăcăminte pentru femei

Primul lucru pe care l-am văzut atunci când am intrat în casa soacrei mele a fost o mașină de cusut veche, ce părea a fi bine întreținută. Ochii mi-au sticlit de fericire la gândul că mi-aș putea face propriile
mele modele de rochițe și bluzițe, că aș putea din când în când să mă joc apăsând pedala mașinii de cusut. Din nefericire, curând am aflat că mașina nu funcționa, că avea nevoie de reparații serioase, care m-ar fi putut duce la cheltuieli prea mari. Degeaba era ea ștearsă de praf, lustruită și avea piesele bine unse cu ulei special.

Am pus ideea deoparte, lăsând-o să se matureze câțiva ani. În acest timp, ori de câte ori mi s-a ivit ocazia, am salvat în calculator câte o imagine cu imbracaminte femei, sperând că va veni ziua în care îmi voi face ceva asemănător. Am și un sertar plin de hârtii croite după diverse modele de rochii, fuste și bluze, pe care visez ca într-o zi să le folosesc cu succes. Nici mașina de cusut nu am reparat-o, nici nu mi-am cumpărat alta, așa că toate gândurile mele au rămas în stadiul de proiect intrat în hibernare. Cu toate astea, nu am umblat și nu voi umbla dezbrăcată, nu?

Internetul este plin de oferte, de modele de îmbrăcăminte pentru femei care mai de care mai frumoase, mai moderne sau cu croială clasică, elegantă. Din tot ce am văzut până acum, cel mai bine mi s-a părut că mi se potrivesc hainele de pe site-ul căruia i-am pus mai sus link, www.imbracamintefashion.ro. Intru din când în când pe acolo, urmăresc noutățile care apar, mă consult cu sora mea, mă consult cu cumnata mea și uneori îmi comand câte o rochiță, o vestă, o cămașă, un pantalon sau câte o bluziță. Normal, îmi rămâne regretul de a nu avea îmbrăcăminte făcută de mânuțele mele, dar în același timp am bucuria de a-mi cumpăra excat ce îmi place fără nici cel mai mic efort.

De ce vă povestesc toate astea? Pentru că am văzut ieri o rochiță care mi se pare perfectă, deși ea poartă numele Effect. Sau poate tocmai din acest motiv poartă acest nume. Mi-am propus să o comand de cum ia soțul meu salariul. Va ajunge la mine înainte de ziua de naștere a cumnatului meu, pentru că livrarea se face în termen de 24-48 de ore, așa că sper să fac impresie bună la petrecere.

 

9 thoughts to “Îmbrăcăminte pentru femei”

  1. Care afacere? Era doar un vis, care se indeparteaza tot mai mult, acoperit de hobby-ul numit blogging. :)
   Dar daca o dai cu pretentia la un bogdaproste, nu refuz. :)))

 1. Este frumoasa rochia pe care ai ales-o.

  Multumesc pentru link-ul la magazinul de haine, nu stiam de acest magazin online.

  Eu am descoperit acest magazin http://www.hln.ro/website/Imbracaminte.html de unde mi-am luat mai multe rochii. Am descoperit si care e marimea care mi se potriveste ;) (la alte magazine am marimea 38, insa la ei marimea 42 imi vine la fix). Sunt o firma serioasa si la comenzi mai mari de 100 de lei am primit si cate o surpriza.

  Distractie placuta la petrecere.

 2. Nu stiam nici eu de link-ul asta,o sa ma uit la incaltaminte.Problema cu rochiile-cel putin-de pe site-urile astea (pe care am tot umblat in ultima saptamana,ca la vara am vreo 2 petreceri si sa-mi fac o idee) e ca sunt elegante,dar sunt din sintetic.Si de aia nici nu ma mai uit.Insa ma uit pe dawanda si pe etsy si pe breslo si de acolo le-am luat fetelor de curand rochiile de serbare scolara,adica de pe dawanda,si tot asa le-am luat in ultimii 3 ani.E drept ca unele-s scumpe,dar nu toate,mai sunt si reduceri,iar pe Breslo romanesc chiar sunt mai ieftine si sunt si din fibre naturale.
  Oh,sa stiu eu sa croiesc…. ;)

  1. Am cunoscut in online bloggerite foarte tinere, care si-au cumparat masini de cusut si chiar isi fac singure diverse lucrusoare, desi ele nu au bloguri nisate, pentru care sa aiba nevoie de dovezi materiale…

Leave a Reply